David Šafář, Polička
Doufám, že bude pěkné počasí a budu víkend trávit v přírodě. Potřebuji dodělat věci na zahrádce. Sobotní podvečer se sejdu s lidmi z kandidátky a probereme výsledky voleb. Odvolil jsem včera, neboť volební komise, je ve škole na mém pracovišti.



Jiří Lamel, Litomyšl
Volil jsem včera s rodinou. Čekali jsme s manželkou, až přijede dcera z Prahy. V sobotu dopoledne budu zahradničit. Večer mne pak čeká posezení u nejlepšího piva v Litomyšli s přáteli.

Roman Müller, Jevíčko
Volil jsem v pátek úderem druhé hodiny. Ve čtyři hodiny jsem šel poblahopřát na zlatou svatbu a v šest na křest knihy. Dnes mne čeká výlov rybníka v Cetkovicích, kde s okolními starosty trochu splkneme. Pak klid na lůžku a pět tvarůžků. V podvečer půjdu zkontrolovat závěr voleb na obecní úřad.



Josef Jílek, Moravská Třebová
Odvolil jsem hned v pátek, a pak odjel na primici do Zábřehu na Moravě. Večer jsem fandil našim fotbalistů proti Turecku s dobrou skotskou whisky. V sobotu budu hlídat děti, které nejsou ve volební komisi. Když to dobře dopadne, tak lehce s rozumem zapařím.



Josef Chadima, Lubná
V Lubné dělají naši zahrádkáři pravidelně během voleb výstavu, kterou jsem zahajoval a poté šel odvolit. V sobotu budu fandit našim florbalistům, kteří postoupili do druhé ligy. V neděli se sejdeme s kolegy a vyhodnotíme volby. Dopíjení destilátů z Lubenské šťopičky nebude, neboť se vše vypilo.⋌ 

Václav Vopařil, Široký Důl
Počkal jsem na manželku a šli jsme společně volit. V sobotu mne čeká odpoledne návštěva diamantové svatby.



Jiří Tesař, Koclířov
Včera jsem byl do pěti hodin v práci a poté jsme šli s manželkou volit. Večer jsem si nenechal ujít zápas nároďáku s Tureckem. V sobotu máme v Koclířově fotbalový den. Nejdříve nás čeká zápas dětí a následně přátelák staré gardy. Po zápase budu sledovat výsledky voleb.



Hana Štěpánová, Morašice
Včera jsem s vnučkou vyráběla podzimní aranžmá. Dnes s ní půjdu na procházku a vezmu ještě druhou vnučku v kočárku. V neděli mne čeká rodinný oběd. Na volební výsledky počkám, jak to dopadne.



David Šimek, Svitavy
Včera jsem byl s rodinou na koncertě. Dnes nás čeká výlet do přírody. Večer strávím s kolegy tradičně v muzeu.