Pět mladých muzikantů svým singlem hlásá do světa odhodlání neustále koncertovat a oslovovat nové tváře. „Tuto myšlenku podporuje zapamatovatelný refrén a výrazně popovější produkce, která je však doplněná o charakteristický zvuk kytar a rázný zpěv Martina Hájka,“ potvrzuje kapela, která songy včetně Přílivu do nového alba „Stále neklidní“ natáčela v Bombjack studiu.

Pro klip, ve kterém dominuje voda, si vybrala mimo jiné Pastvinskou přehradu. „Hlavní část je ale natáčená u svitavského rybníku Rosnička, který jsme náhodně objevili po koncertě cestou domů,“ říká s úsměvem zpěvák a kytarista kapely Jakub Klement, který se svými kolegy o videoklipu říká, že se kapela nebojí na svojí cestě pádů do vody a že je naprosto ponořená do tvorby nových věcí a jejich představování na koncertech.

Na albu je pak vedle Přílivu dalších osm skladeb. „Dali jsme si opravdu záležet, abychom neupřednostnili velký počet songů před jejich výslednou kvalitou. Kromě popovějších věcí jsou na desce také rychlejší a svižnější věci, které jsou pro nás typické,“ přibližuje muzikant.

Skupina na závěrečné čtvrtletí letošního roku chystá několik koncertů, už v sobotu 7. října zahraje společně s kapelou Dědovy blechy v Alternativním klubu Tyjátr ve Svitavách a do konce roku vystoupí například v Litomyšli, Dvoře Králové nad Labem, domácím Vysokém Mýtě či v Lanškrouně.