Na pódiu před zraky diváků kuchařka Jiřina Čechová (na snímku) připravila během pětačtyřiceti minut čtyři porce teplého pokrmu z mletého masa. Cukrářka Zdeňka Kočí upekla linecký koláček s lesním ovocem. Číšník Jaroslav Marek nachystal během patnácti minut aperitivní koktejl a studený předkrm. Studenty na soutěž mimo jiné připravoval mistr Václav Šmerda.

Čehová Jiřina a její recept:

Variace mletého masa ve dvou úpravách, masová hrudka pošírovaná v medovo–rozmarýnovém glacé, bramborové taštičky plněné hříbkovou náplní s jarní cibulkou, doplněné česnekovo–smetanovou omáčkou
Zdeňka Kočí a nádherný moučník:

Linecký koláček s lesním ovocem, křupinky prokládané ořechovo– nugátovou šlehačkou s kombinací omáček malinové a z exotického ovoce s Passion Fruit. Kombinovaný moučník
Jaroslav Marek a jeho "SALMON CUCUMBER"

Lososová variace s okurkovým želé a malým salátem z ředkve doplněná rýžovým pečivem