„Ukázky moravskotřebovského Agility klubu nebo výcvik dravých ptáků, to jsou vždy akce, které lidi a hlavně dětí lákají," přiznal vedoucí stanice Josef Zelený. Děti byly nadšené nejen ze zvířat, ale i z programu, skákacího hradu a soutěží.

Pejsci vyhrávali

„Moc se mi tady líbí pejsci a ptáci, kteří létají podle pokynů toho pána," podělila se o dojmy jedenáctiletá Saša Skalská. Spolu se sestrou se stihly podívat i na rozkvetlé rododendrony. „Jsou sice hezké, ale více se nám líbí pejsci, kteří tady jsou," přiznala osmiletá Erika.

Nadšení z hezkého odpoledne byli i dospělí. „Skvělá akce, lidi se potkávají, baví, něco se dozvědí o výcviku a chování dravých ptáků," zhodnotil akci Jiří Petr, který se přišel podívat i s dcerou. „Jsem nadšená z ukázky výcviku dravých ptáků," podotkla Věra. Lidé si ale také nakupovali různé sazenice nebo zahradnické potřeby. „Dokoupila jsem si ještě pár keříků na zahrádku," řekla důchodkyně Dana Koutná. Nádherně strávené odpoledne v parku si pochvalovali všichni, ať už se přišli jen podívat nebo soutěžit