Rozhodnutí, že se nebude obtěžovat s placením, muselo padnout před vstupem do obchodu. Dotyčná totiž zboží ukládala přímo do kabelky. Lup se vydařil, a tak nebyl důvod jej nezopakovat.

Do stejného krámu zavítala povedená zlodějka ještě dvakrát. Naposledy tak učinila začátkem dubna. A nebylo toho málo, co si během tří návštěv odnesla. Výčet zboží byl velmi pestrý. „Z obchodu vzala pilníky na chodidla, zubní kartáčky a pasty, ústní vodu. K věcem osobní hygieny přidala i cukrovinky. Konkrétně bonbóny a čokoládová vajíčka. Vše v celkovém součtu za více než devět tisíc korun," sdělila policejní mluvčí Hana Kaizarová.

Drogerie však nebyla jediným obchodem, kam zlodějka zavítala. Další její cesta vedla do obchodu s hračkami, kde ji také zaujalo vystavené zboží. Užít lupu si však tentokrát nestihla. Policisté totiž další krádež zmařili. V tomto případě se jednalo věci za zhruba třináct set korun.

Pohled do policejní databáze velmi rychle prozradil, že žena neporušila zákon poprvé. „V minulosti byla pravomocně odsouzená za krádeže," řekla policejní mluvčí. Nyní bude recidivistka čekat na soud. V případě vynesení rozsudku jí hrozí až dvouletý pobyt ve vězení.