Věřím, že do třetice to již vyjde

Vážená redakce, říká se, že štěstí se má stále pokoušet, tak i já ještě jednou píši. Psal jsem již dvakrát, ale bohužel se mi nikdo neozval. Myslím si, že nejsem tak náročný, jen si k sobě hledám milou dívku, která by se mnou chtěla žít na vesnici, a se kterou bych později založil i rodinu. Jsem obyčejný kluk ve věku 28 let a s výškou 198 cm. Bydlím nedaleko Hradce Králové, ve vlastním domě se zahradou a domácími zvířátky. Práce mě baví, opravuji starší stroje, v létě rád griluji. Jsem dobrovolný hasič a několikrát do roka s kamarády soutěžíme, pár pohárů už máme. Budu velice rád, když se mi ozve dívka, se kterou budeme sdílet radosti i starosti života na vesnici. Nebojte se, jsem sice nesmělý, ale jinak společenský a velmi romantický. Zkuste to, nechci zůstat sám a i já dokážu nabídnout své srdce a lásku. Budu se těšit na dopis, fotku, telefonické spojení či návštěvu u mě.

Roman od Hradce Králové

Ráda bych změnila běh svého života

Vážená redakce, pokouším osud již delší dobu. V minulém životě jsem zřejmě byla „Čachtická paní", že se mi nedaří. Ráda bych změnila běh svého života. Dovoluji si napsat pár řádků. Možná si je přečte osamělý muž a najde odvahu odepsat. Vím, že mnoho lidí žije podobný život jako já. Jde o tu náhodu seznámit se a potkat někoho, kdo je také sám a chce to změnit.

Jsem obyčejná žena. Myslím si, že nejsem ani náročná. Je mi 56 let. Seznámení s mužem zdá se mi téměř nemožné. Hledám partnera již dva roky. Dokážu si poradit se životem, ale těžko zvládám samotu. Jsem zvyklá pracovat a bez práce si neumím život představit. Mám hezké bydlení, hodné děti, zajímavou práci a různé sportovní aktivity. Hlavně mám ale stále ještě spoustu volného času. Večery, víkendy, dovolenou trávím sama a věřte, že mě to samotnou nebaví. Jsem menší štíhlé postavy s blond vlasy. Ráda se hezky oblékám a mám ráda kolem sebe pěkné věci.

Hledám přítele, později třeba partnera, se kterým bych mohla ještě prožít zbytek života. Děsím se sice toho pojmu, ale bohužel čas nelítostně běží. Chtěla bych tímto dopisem oslovit muže, který to cítí stejně. Na každý dopis ráda odpovím. Všem přeji krásné jaro.

Čtenářka od Svitav

Nestyď se a napiš

Vážená redakce,  i já bych rád touto cestou poznal hodnou a upřímnou dívku či ženu přiměřeného věku, která už také nechce být sama a má vyřešenou svou minulost. Nemám příliš mnoho příležitostí k seznámení. Je mi 32 let, jsem střední postavy, nekouřím a hospody nevyhledávám. Jsem spíše domácí typ a kutil. Tím ovšem neříkám, že bych seděl doma, jsem vášnivý motorista a rád cestuji. Mám rád děti, přírodu a vše co k ní patří. Nehledám vnější krásu, ale tu vnitřní, chtěl bych pro někoho žít a společně se radovat ze života.

Věřím, že takovou zde najdu a rád ji odpovím.

Vláďa od Hradce Králové

Zlatá rybko, splň 
mi přání

Vážená redakce, vaše noviny jsou součástí mého života, proto jsem se rozhodl touto cestou pokusit o štěstí.
Je mi něco málo po čtyřicítce, jsem nekuřák, sportovní postavy a veselé povahy. Jsem více než čtyři roky rozvedený s dvěma dětmi, synem a dcerou. Jejich matka bohužel nastálo odešla. K mým zálibám patří sport, vaření a hlavně moje práce. Rád bych se seznámil s ženou podobného osudu do 50 let, která je také sama. Dítě není překážkou, ba naopak. Nezáleží na vzhledu, ale na tom, jaké má srdce. Nehledáme bohatství, ale lásku a porozumění. Nechci moc, jen mít někoho rád a dát mu naši lásku a těšit se s ním ze života. Odepíši všem.

Čtenář od Hradce Králové

Do Řádků důvěry napište vlastní příběh, v němž se podělíte o své starosti, samotu, ale i radosti a úspěchy. Možná právě tak získáte nová přátelství. Své příspěvky s kontakty na vás (adresou a telefonním číslem) i odpovědi na zveřejněné příběhy posílejte na:
Hradecký deník,
Řádky důvěry, Kladská 17,
500 03 Hradec Králové, nebo
na e-mailovou adresu
g.lachmanova@vlp.cz.

Neuveřejňujeme anonymní příspěvky. V případě odpovědi uveďte vzadu na obálce, komu odpovídáte a datum otištěného příspěvku. Dopisy doručíme.