Pondělí 17. února

Zastupitelé Moravské Třebové se sejdou, aby projednali důležité záležitosti, a to v 15 hodin v zasedací místnosti v Olomoucké ulici.

Veřejnost má také možnost seznámit se s plánovanou transformací nemocnic v Pardubickém kraji. Setkání v u pomyslného kulatého stolu se zúčastní nejen zástupci města, ale také představenstev nemocnic a Pardubického kraje.  Začátek je v 16 hodin v zasedací místnosti  Městského úřadu ve Svitavách.


Úterý 18. února

Ve dvoraně muzea v Moravské Třebové se představí známý český zpěvák a textař Dan Bárta se svým jazzovým projektem Illustratosphere. Začátek koncertu je  v 19 hodin.

V Poličce mohou lidé zajít na představení Komici s.r.o. Představí se Ruda z Ostravy, Miloš Knor a Tomáš Matonoha. Koncert humoru začíná v Tylově domě v 19.30 hodin.


Čtvrtek 20. února

V Tylově domě v Poličce zasednou zastupitelé města. Na programu jednání mají  například návrh rozpočtu pro letošní rok, či strategický plán rozvoje města na příští léta. Jednání začíná v 16.30 hodin.


Sobota 22. února

Na příjemné odpoledne a večer s vůní dálek a dobrodružství zvou pořadatelé filmového festivalu Expediční kamera. Pásmo filmů o dobrodružství, divoké přírodě, extrémních zážitcích i sportech startuje v 18 hodin ve svitavském klubu Tyjátr.