Úterý 28. ledna – Základní škola Riegrova ve Svitavách otevře své dveře zvědavcům. Od 8 do 13 hodin budou mít možnost projít si celou školu a dokonce také nahlédnout přímo do vyučování.

Středa 29. ledna – Jen pro rodiče s dětmi bude mít ve středu otevřeno dětské oddělení litomyšlské knihovny. Zimní hrátky, pořad pro maminky a děti z mateřského centra, začíná v 10 hodin a potrvá až do 12 hodin.

Čtvrtek 30. ledna – Dnes si žáci základních a středních škol převezmou pololetní vysvědčení. Zjistí, jak učitelé hodnotili jejich půlroční snažení ve škole. Pro prvňáčky to bude jejich první vysvědčení.

Pátek 31. ledna – Máte rádi deskové hry? Tak si nenechte ujít Festival deskových her, který se v pátek koná v Lidovém domě v Litomyšli. Děti a rodiče jsou vítání od 10 do 16 hodin.

Sobota 1. února –  Masky na bruslích se budou prohánět po svitavském zimním stadionu. Od 14 hodin se tu bude konat „Karneval na ledě 2014". Pro malé i velké jsou připravené soutěže a děti v maskách se mohou těšit na sladkou odměnu.