V přehledu Deníku zjistíte, co všechno lze na okruhu zažít. 

Motoškoly

Automotodrom Brno aktuálně nabízí 8 různých kurzů pro motorkáře. Vlajkovou lodí je sportovnější Silniční motoškola, při které se jezdí přímo na závodní dráze. V nabídce jsou dále kurzy pro začátečníky, vyznavače terénu nebo zájemce o trénink jízdy po zadním kole a základů stunt ridingu. Jedna z motoškol je vyčleněná speciálně pro motorkářky, pokud se v mužské společnosti necítí komfortně. 

Motoškola Start – 3 990 Kč
Silniční motoškola – 7490 Kč
Motoškola Adventure – 3 990 Kč
Motoškola Hard Enduro – 3 990 Kč
Motoškola po zadním – 9 990 Kč
Motoškola pro ženy – 3 990 Kč
Pokročilý trénink s instruktory – 3 900 Kč
Motoškola po zadním level PRO – 10 990 Kč

Karel Abraham
Procestoval svět, ale doma je v Brně. Abraham má rád přehradu i Kometu

Jízdy pro veřejnost

Možnost pro širokovou veřejnost projet si závodní dráhu ve vlastním voze nebo na vlastním motocyklu. Většinou podvečerní jízdy se dělí do jednotlivých pětadvaceti minutových bloků, termíny jsou vypsány na webu Automotodromu Brno

25minutová jízda - 750 Kč

Track days

Velmi podstatná část sezony na Automotodromu Brno. Na okruh přijíždějí automobilové i motocyklového agentury z České republiky a ze zahraničí a pořádají pro všechny skupiny závodníků (od hobby až po profi). Jedná se většinou o vícedenní akce, jejichž součástí jsou volné měřené tréninky a často i agenturní závody.

Mapa Masarykova okuhu.Mapa Masarykova okuhu.Zdroj: Automotodrom Brno

Polygon

Centrum bezpečné jízdy v areálu Automotodromu Brno funguje od roku 2017 a nabízí různé typy školení pro všechny řidiče bez rozdílu. Základ nabídky tvoří pět úrovní školy smyku, která účastníky připravuje na nástrahy, které číhají v běžném provozu. K dispozici je i certifikovaný Kurz pro odpočet trestných bodů. Na brněnském Polygonu se kromě řidičů osobních vozů školí i řidiči nákladních automobilů, stejně jako například jednotky IZS.

Škola smyku Compact 4 490 Kč
Škola smyku Intensiv 4 900 Kč
Škola smyku Intensiv+ 2 490 Kč
Škola smyku Advanced 6 900 Kč
Škola smyku Dynamic 7 650 Kč
Kurz pro odpočet trestných bodů 5 490 Kč
Drift kurz 3 900 Kč
Gangster kurz 4 490 Kč 

Podobné obrázky z Masarykova okruhu jsou už zřejmě definitivně minulostí.
Světové akce na okruhu v Brně: Ani v budoucnu nic nebude, zní z Automotodromu

Motocyklová akademie

Projekt pro výchovu a rozvoj motocyklových talentů. Minibiková akademie není jenom o jízdě na motorce, ale komplexní sportovní kroužek. Na činnost akademie navazuje Brno Circuit Junior Racing Team, který nadějné piloty podporuje v kariéře motocyklového jezdce.

Motokárové dráha

Zábavná outdoorová motokárová dráha čerstvě vybavená 10 novými motokárami, které nabízí nefalšovaný závodní zážitek. Trať se nachází v areálu okruhu pár desítek metrů od závodní dráhy s výhledem do poslední zatáčky Masarykova okruhu.

Hotel

Přímo na Masarykově okruhu se můžete i ubytovat. GRID hotel nenabízí jenom výhled na poslední zatáčku závodní dráhy, tematickou motoristickou výzdobu, ale hlavně čtyřhvězdičkový standard. K dispozici je šedesát dvoulůžkových pokojů a čtyři apartmány. Součástí je i hotelová restaurace a bar.

Restaurace

Restaurace GRID se nachází jen pár metrů od paddocku přímo proti řídicí věži Automotodromu Brno. Funguje po celý den a je k dispozici nejen účastníkům akcí v areálu, ale i široké veřejnosti.