Nechte se hýčkat a rozmazlovat ať již od kosmetičky, pedikérky, výtečné kadeřnice anebo rovnou od masérky, která vám dodá tu správnou energii. Probuďte znovu své tělo i duši do krásy, abyste se cítila jako znovuzrozená. Když si každý měsíc najdete čas jenom sama pro sebe, budete se cítit o několik let mladší a vaši energii vám budou všichni závidět. Pokud si nevíte rady a netušíte ani, kde ve vašem okolí najdete některou z těchto služeb, pak využijte pomoci Svitavského deníku a inspirujte se.

Už brzy přineseme hned několik tipů, kde se vám budou věnovat a vy budete na prvním místě. Ostatně i později, třeba v období plesů, se především dámám mohou některé z uvedených salonů hodit. Staňte se královnou večera.

Navíc pokud se stanete našimi předplatiteli, pak v rámci věrnostního programu ABObonus můžete získat řadu zajímavých dárků, mezi nimiž se objevují i nejrůznější permanentky či poukazy na kosmetické a další zkrášlovací procedury. Stačí pak sledovat aktuální nabídku.

Sledujte Svitavský deník v následujícím týdnu. Najdete v něm nabídku salonů, kde vás budou hýčkat, nebo ušetří vaši peněženku.

(sam)