Soupeř Pardubic v předehrávce 5. kola zatím hraje v opravdu famózní formě.

Nachází se na čele celé Livesport Superligy se skóre +34 ze čtyř zápasů. V posledním zápase si vítkovičtí “rytíři” otevřeli střelnici a Liberci nasázeli devatenáct branek. V odehraných čtyřech zápasech Vítkovice vstřelily úctyhodných 45 branek, což se samozřejmě promítá také v tabulce individuálních lídrů soutěže. Na čele celé ligy se se 14 kanadskými body nachází člen reprezentačního kádru Adam Delong.

Livesport Superliga, 5. kolo:

Čtvrtek, 6. října, SH Dašická Pardubice, 18:00:
SOKOLI Pardubice – 1.SC TEMPISH Vítkovice

Hráči pardubického celku nezažívají zdaleka tak povedený vstup do sezóny, jako jejich soupeř. V úvodních zápasech si připsali pouhý bod za bitvu v Liberci, kterou dotáhli až do nájezdů, ve kterých ale byl úspěšnější soupeř.

Pozitivní stránkou hry Sokolů je bezpochyby stabilita výkonů. Tři zápasy ze čtyř skončily jednobrankovým rozdílem, z tohoto trendu vybočuje pouze divoká přestřelka na hřišti Bohemians. Výhodou Pardubic v letošní sezóně je vyrovnaný brankářský pár. Duo Haleš – Denemark vytvořilo velmi údernou dvojici a trápí střelce soupeřů. Výkony brankářů podporují také útočníci, s 23 brankami jsou SOKOLI týmem s 6. nejlepším útokem v Livesport Superlize.

Na tom mají největší podíl Martin Zozulák, Adam Šmíd a Ivo Teichman, všichni tři zapsali shodně 8 kanadských bodů.

5. kolo Livesport Superligy začíná zítra v 18 hodin.

Komentář hráče Lukáše Kučery:

"Čeká nás jeden z aspirantů Superfinále, který poslední zápasy ukazuje velkou produktivitu, ale věřím, že navážeme na naši hru z posledních zápasu a předvedeme domácím fanouškům skvělou podívanou."