Výhra na půdě nebezpečných Libchav je toho důkazem. Na opačném pólu si vítězstvími pomohly celky z Cerekvice a Sebranic, naopak nečekaně mizerný začátek jara sráží do dolních patrech Janov.

Kamenná Horka – Verměřovice 3:1

Souboj o druhé místo nenabídl moc pohledný fotbal. Hrálo se především ve středu pole, domácí kazili finální přihrávky. Skóre otevřel v 10. minutě tvrdou ránou Sklenář – 0:1. Na vyrovnání se čekalo do závěru první půle, kdy se po trestném kopu Jirouška prosadil v šestnáctce Skalický. Po změně stran Horka zpřesnila hru, přidala na aktivitě a přineslo to ovoce. V 55. minutě po faulu na Juříka proměnil penaltu Bulva (2:1) a poté přišly další možnosti, které volaly po gólu, ale zůstaly nevyužity. Ujala se teprve v 85. minutě Škávova střela k tyči a to byla pojistka na vítězství.

Fakta: Branky: Skalický, Bulva (PK), Škáva – Sklenář. Rozhodčí: J. Bednář. Poločas: 1:1.

Kamenná Horka: Hasenöhrl – Letocha, Bulva, Mach, Zábrana, Nekvinda, Jiroušek, Škáva, Juřík, Skalický, Richter (Chaloupka, Bubela, Nedoma).

Cerekvice – Janov 3:0

Domácí byli od začátku lepší. V 5. minutě zahodil Jandera penaltu po faulu na Schauera. O něco později Vomáčka sklepl dlouhý pas na Schauera a ten s chladnou hlavou skóroval na 1:0. V 16. minutě propálil Popelku nadvakrát Jandera a nemuselo zůstat jenom u toho, řadu dalších šancí Cerekvičtí (Vomáčka, Schauer a další) nevyužili. Ve druhém poločase se na branku Janova valil jeden útok za druhým, jenom ta efektivita domácím střelcům chyběla, a to se nejednou ocitli sami před Popelkou. Až v 90. minutě zakončil na 3:0 po vybídnutí od Lorence střídající Pytlík a zpečetil skóre. Hosté nepředvedli u Loučné kromě diskusí s rozhodčími vůbec nic.

Fakta: Branky: Schauer, Jandera, Pytlík. Rozhodčí: Čapek. Poločas: 2:0.

Cerekvice: Kusý – Vomáčka, Schauer, M. Šeda, Pachta, Jandera, Pražák, Růžek, Oliva, Lorenc, Růžička (Bajzík, Pytlík, Mračko, Bureš).
Janov: Popelka – L. Zvěřina, Pirkl, Šváb, Johan, Jirásek, Kramář, Záleský, J. Pešina, Bureš, Knap (F. Pešina, M. Hájek, Z. Hájek, Kubíček).

Sebranice – Moravská Třebová B 1:0

Slovan začal v deseti, teprve po půlhodině zkompletoval sestavu, ale domácí této výhody nevyužili. Hrál se vyrovnaný fotbal s mnoha nepřesnostmi. Rozhodující chvíle nadešla těsně před přestávkou, když si za vápnem připravil balon Kalánek a nádhernou bombou do šibenice nedal Spáčilovi naději. Po přestávce stáli při domácích všichni svatí, když s velkým sebezapřením hrající Rázl trefil obloučkem z dálky břevno. Sebranicím se nedařilo hubený náskok pojistit, nejblíže k tomu byl Červ, ale hlavičku z malého vápna Spáčil kryl. O výsledek se strachovaly do samého konce, ale důležité body uhájily.

Fakta :Branka: Kalánek. Rozhodčí: Halva. Poločas: 1:0.

Sebranice: Kysilka – Klusoň, Zahoran, T. Patočka, Chadima, Kalánek, Červ, J. Horníček, Prokůpek, Malý, Vomáčka (Karal, Betlach, Mitáš, Vopařil).
Moravská Třebová B: Spáčil – Novotný, Špaček, Winkler, Müller, Kalus, Huryta, David, Polák, Rázl, Širůček.

Čistá – Jablonné 0:0

Na čisteckém trávníku bylo k vidění málo fotbalovosti, zato soubojů a faulů habaděj. Za hosty, kteří měli v prvním poločase více ze hry, hrozil hlavně agilní Krejčí, ale žádnou ze svých akcí k úspěchu nedotáhl. V jednom případě zachránila Boštíka tyčka. Po přestávce vzruchu před brankami přibylo, za hosty to zkoušel znovu Krejčí, za domácí Padělek a Čapek. Teprve ke konci domácí poněkud přitopili pod kotlem, ale když se neujaly ani dvě pěkné hlavičky Čapka, bylo jasné, že se soupeři rozejdou smírně.

Fakta: Rozhodčí: Vaško. Poločas: 0:0.

Čistá: Boštík – Rožek, Kmošek, Kostlán, L. Čapek, Severa, Vopařil, P. Čapek, Zerzán, Háněl, Pavlák (Padělek).

Libchavy – Kunčina 0:2

Ve výborné divácké kulise se hrál rychlý a zajímavý fotbal. Hosté vstoupili do utkání skvěle a ze své první šance se ujali vedení, když střelu J. Spálenského tečoval za Kollertova záda Hlubinka. Hned nato se vytáhl brankář Harvánek, který vyškrábl nad břevno hlavičku Felgra. Stále se bylo na co dívat a nebezpečné situace se střídaly na obou stranách. To platilo i po přestávce, kdy nejprve minul v dobré pozici J. Spálenský, následně Harvánek vychytal gólovku Záleského a v 57. minutě zvýšil vedení Kunčiny nadvakrát Drahoš – 0:2. Domácí se potom museli vrhnout dopředu, jenže na dobře pracující defenzivu nic nevymysleli a když už v závěru Stejskal překonal Harvánka, objevil se na čáře Pešava a situaci zachránil. Hosté na závěr orazítkovali břevno T. Brychtou a radovali se z osmého vítězství v řadě.

Fakta: Branky: Hlubinka, Drahoš. Rozhodčí: Felkl. Poločas: 0:1.

Kunčina: Harvánek – Pešava, Zeman, Pánik, M. Spálenský, Drahoš, J. Spálenský, T. Brychta, Švanda, Tlustoš, Hlubinka (Pagáč, Crha, Hutira, Šir).

Řetová – Polička B 1:1

Na trávníku nováčka byl k vidění vyrovnaný zápas, který měl po zásluze i smírný konec. Hosté se v závěru prvního poločasu ujali vedení poté, co se přesnou hlavičkou prosadil bek Vondra. Po přestávce vyvinuli domácí výraznější úsilí ve snaze o vyrovnaní, na které po rohovém kopu i dosáhli a dělba bodů odpovídala průběhu hry.

Fakta: Branky: Špatenka – Vondra. Rozhodčí: F. Bednář. Poločas: 0:1.

Polička B: Slaný – Vondra, F. Švec, Kovář, Dobiáš, Kysilko, Stoklásek, Valta, Dobeš , Stodola, Klein (D. Kučera).

Další výsledek 16. kola I. B třídy skupiny B: Lanškroun B – Ústí nad Orlicí B 1:0 (0:0). Branka: Šišan.

Pořadí: 1. Kunčina (35), 2. Kamenná Horka (27), 3. Lanškroun B (27), 4. Verměřovice (25), 5. Libchavy (23), 6. Ústí nad Orlicí B (23), 7. Jablonné nad Orlicí (22), 8. Polička B (22), 9. Řetová (18), 20. Moravská Třebová B (17), 11. Janov (17), 12. Sebranice (14), 13. Čistá (13), 14. Cerekvice nad Loučnou (11).