Přichází z univerzity Gonzaga, což je top adresa, v jejichž barvách americký combo guard v univerzitním šampionátu NCAA došel do čtvrtfinále. Jeho úkolem ve Svitavách bude zvýšit variabilitu hry na perimetru.

„Z letošního týmu Gonzaga University Bulldogs odešli dva hráči do NBA a další dva nastupovali v letní lize NBA. Geno hrál v sezoně v průměru osmnáct minut na zápas. Je to hráč perimetru s velkou mírou talentu. Jsem velice rád, že si pro svůj start profesionální kariéry vybral právě náš klub,“ uvedl svitavský manažer Pavel Špaček.

„Je nebezpečný v přechodové fázi a zpoza tříbodového oblouku. Pozitivem jsou dobré obranné návyky, které nebývají u hráčů z NCAA pravidlem. S jeho příchodem se nám rozšiřuje potenciál a variabilita na perimetru. Informace o něm jsme čerpali přímo od trenérského štábu Gonzagy, takže věřím, že Geno bude pro tým platný,“ dodal kouč Lukáš Pivoda.

Dobrou zprávou pro svitavské fanoušky bezesporu je i skutečnost, že nový kontrakt ve Svitavách podepsal zkušený Jiří Jelínek.