Závěrečný podnik seriálu, který v období od konce září do ledna čítal dvě desítky podniků po celé republice, se konal na trati v Jabkenicích a potvrdil prvenství pro Miloše Mayera, který zvítězil v konečné klasifikaci kategorie M50 (muži nad 50 let), a Jitku Hodáňovou. Ta suverénně opanovala zápolení žen. Poličští navíc obsadili druhou příčku v hodnocení družstev.

Do výsledků českého poháru se započítalo každému cyklistovi deset nejlepších výsledků a k tomu mistrovství republiky a závěrečný díl v Jabkenicích, který byl navíc dvojnásobně bodově honorován. Miloš Mayer uhájil svůj pohárový primát se ziskem 401 bodů velmi těsně před druhým Janem Balkem z Lokomotivy Beroun, který nasbíral pouze o čtyři body méně. Třetí pozici vybojoval Vlastimil Lachnit (CAC Červenka) s 392 body. Do elitní desítky se v této kategorii ještě vešel další reprezentant SK Prima Polička Jiří Prudil. Ten obsadil deváté místo (308 bodů).

Mezi ženami nebylo o vítězství Jirky Hodáňové pochyb, jelikož tato cyklokrosařka si jela svoji vlastní ligu a žádné ze soupeřek nedala šanci. Získala celkem 420 bodů a zbylou konkurenci deklasovala, když druhá Naděžda Čivrná (Cube Cyklo Špinar Jilemnice) zůstala o propastných 127 bodů zpět. Výbornou formu potvrdila Jitka Hodáňová ziskem titulu mistryně republiky.