1. NÁRODNÍ LIGA

Kometa v závěrečném vystoupení v základní části porazila Českou Třebovou 2:1 po samostatných stříleních (branky: Schauer, rozhodující nájezd M. Štefka) a coby druhý tým konečné tabulky (se ziskem 50 bodů) musela čekat, jak se vyvine značně zamotaná situace okolo osmého místa. Ta se vyvinula tak, že sedmý flek nakonec brali pardubičtí Svítkov Stars a právě tito východočeští rivalové budou soupeři poličských hokejbalistů ve čtvrtfinále. Série se hraje na dva vítězné zápasy, začíná se v sobotu 15. srpna ve 13 hodin na svítkovském hřišti, druhý a případný třetí zápas se potom odehrají o příštím víkendu na poličském stadionu.

Čtvrtfinálové dvojice 1. ligy: SHC Opava (1.) – HBC Rondo Teplice (8.), SK Kometa Polička (2.) – HBC JTEKT Svítkov Stars Pardubice (7.), HbK Karviná (3.) – Snack Dobřany (6.), TJ HBC Olymp Jindřichův Hradec (4.) – Jungle Fever Kladno (5.).

2. NÁRODNÍ LIGA

Už to vypadalo, že naděje hráčů 1. HBC Svitavy na play off jsou kdesi ve ztracenu, stačila však jedna výhra a všechno jinak. Svitavští otočili utkání s Deltou Pardubice z 0:3 na 5:3 (branky: Beneš 2, Rašner, Stloukal, Vodvárka) a poskočili díky tomu na osmou pozici o jediný bod před Prachovice a Českou Třebovou B. Rozhodně poslední kolo soutěže, svitavskému mužstvu dá jistotu čtvrtfinále vítězství v Heřmanově Městci.