Motorismus: Závody mistrovství České republiky ve flat tracku se uskuteční v sobotu 11. května na plochodrážním stadionu Cihelna ve Svitavách. Tréninky jsou v plánu od 10.00, ostré soutěžní jízdy všech kategorií jsou poté na programu po slavnostním nástupu ve 12.45. O den později se pak na stejném místě koná další z oblíbených motoristických burz (6.00).

Atletika: Olympic Hopes 2013, mezinárodní atletické závody mládeže na Svitavském stadionu se konají v sobotu 11. května. Zúčastní se mladí závodníci z České republiky, Slovenska, Maďarska a Polska. Začíná se v 10.00.

Jezdectví: Květnové jezdecké závody se uskuteční v areálu Jízdárny Suchá u Litomyšle v sobotu 11. května. Soutěžní den nabízí účastníkům pět soutěží od postupné obtížnosti do 100 cm až po parkur stupně S, kterým celodenní program vyvrcholí. Začátek závodů je v 9.00.

Volejbal: Krajské přebory II. třídy zahájili jarní odvetnou část. V sobotu 11. května přivítají muži Spartaku Polička soupeře z Lanškrouna (10.00). V soutěži žen se v domácím prostředí představí rovněž v sobotu B družstvo Svitav ve střetnutí proti Žamberku (také v 10.00).