Během akce můžete využít slevy na široký sortiment zboží a služeb v e-shopech i v kamenných prodejnách. A kolik se dá během akce ušetřit?

Vybavení do domácnosti

Ve Scontu koupíte nábytek se slevou až 38 procent. U značky Pohodlí Phase jdou ceny dolů o třetinu. A za půlku je k mání bytový textil u Homewille.

Pokud uvažujete o změně matrace, využijte slev u Viscopur. Kvalitní ortopedické matrace, přistýlky, polštáře a přikrývky jsou ode dneška za polovinu původní ceny.

Slevu 50 procent má i prodejna Candlemania na celý sortiment italských bytových vůní Price´s.

Kuchyně v novém

S jedinečnou slevou až 45 procent přichází Oresi. Bezkonkurenční ceny se vztahují na kuchyně typu Dolti, Dolti Collection, Livanza i Bauformat.

A vybavení do kuchyně můžete obstarat u Tescomy se slevou 20 procent při nákupu nezlevněného zboží nad 699 korun.

Něco na sebe

Jste na jarní pobyt venku řádně vybaveni? U značky Husky pořídíte outdoorové oblečení, boty i věci na spaní se slevou 25 procent.

Radost určitě udělá i krásné a pohodlné prádlo. O čtvrtinu levněji ho koupíte u Astratexu.

Pečujte o sebe

Schází vám kosmetika? Dr. Max pod značkou Apivita nabízí jedinečnou řeckou přírodní kosmetiku se včelími produkty o 30 procent levněji. A estetická centra ToWell si pro vás připravila ošetření na omlazení pleti, masáže a další služby za polovinu běžné ceny!

Filmy a čtení

Nejvíc televizní zábavy za nejnižší cenu zajistí Lepší TV. Oblíbené pořady až 30 dní zpětně, videotéka s 1300 filmy a balíček HBO lze objednat se slevou 90 procent.

A myslí na vás i naše vydavatelství Vltava Labe Media, které si pro vás připravilo slevu 90 procent na čtvrtletní elektronické předplatné časopisu Gurmet.

Slevy jsou časově omezené

Kupóny je možné využít opakovaně, slevy ale platí zpravidla pouze po dobu akce. U nákupu přes internet stačí uplatnit slevový kód, který najdete na kupónu. Pokud se chystáte do kamenných prodejen, u pokladny jednoduše předložíte kupón.

Nákupní týden s Deníkem odstartoval 13. března a potrvá až do 19. března 2023. Slevové kupóny mnoha e-shopů i kamenných obchodů najdete na webu: nakupy.denik.cz.