Hned po ránu měla podle facebokové stránky Aktuálně z Chrudimska nehodu řidička autobusu v Chrudimi v Gorkého ulici, kde v prudkém kopci narazil autobus do zaparkovaného auta. Nehoda se obešla bez zranění.

Následovala vysypaná řepa z nákladního automobilu v Zaječicích u odbočky na Nabočany. Opět bez zranění a v 11 hodin byla již komunikace vyčištěna.

Pozor na vánoční večírky. Ilustrační foto
Pozor na firemní večírky! Je mi zima, třásl se muž, který spadl do Chrudimky

Před dvanáctou hodinou se stala dopravní nehoda se zraněním v Holicích v ulici Na Mušce. K nehodě byly přivolány místní jednotky a komunikace byla brzy průjezdná.

V pravé poledne vyrazili hasiči ze Slatiňan na odtažení vozu do Lukavice Hned na to byla stanice Chrudim přivolána k dopravní nehodě se zraněním v Chrudimi. Ve směru na Tři Bubny skončilo auto v příkopě.

Další zranění způsobené dopravní nehodou se stalo v Pardubicích těsně před 15. hodinou na Zeleném předměstí, kam byly vyslány místní jednotky hasičů.

Nehoda v ZaječicíchNehoda v ZaječicíchZdroj: Aktuálně z Chrudimska/L.D.

Nehody se nevyhnuly ani Orlicku. Po páté odpoledne jeli hasiči ze Žamberka k nehodě a odtažení vozidla z vozovky v obci Studené. Dolní Újezd na Svitavsku museli kvůli uvolnění komunikace po nehodě navštívit hasiči z Litomyšle a Poličky. K dalšímu incidentu na vozovce došlo v obci Vanice u Vysokého Mýta, kam jela místní jednotka.