deník.cz Chci zprávy do e-mailu
Chci předplatné
ZMĚNIT REGION

Tomáš Otradovský

Sportovní redaktor

Po absolvování královédvorského Gymnázia, kde jsem rozhodně nepatřil mezi vzorné posluchače, jsem si užil rok na jazykové škole v Trutnově a následně šel studovat VOŠ mezinárodního obchodu v Jablonci nad Nisou. Na skvělou zkušenost zakončenou úspěšným dostudováním rád vzpomínám.

Vlastně ihned po dokončení studia jsem vyslyšel nabídky pracovat na Finančním úřadě ve Dvoře Králové nad Labem, kde jsem vydržel sedm let a při práci poznal spoustu nových lidí. Už vedle tohoto zaměstnání jsem dostatečně procvičoval své píšící vlohy a plnil si roli občasného přispívatele nejen do Krkonošského deníku.

Archiv

S psaním sportovních článků jsem začal vlastně už na základní škole, kdy jsem vyslyšel výzvy učitele tělocviku pana Antonína Valáška a o tehdejším sportovním úspěchu našeho ročníku poreferoval v Novinách královédvorské radnice. Psaní mě chytlo a už nikdy neopustilo. Vlastně záhy jsem začal psát i do Krkonošských novin.

Archiv

Coby sekretář královédvorského fotbalového klubu jsem v letech 2003 – 2008 pro fanoušky vydával časopis Dvorský gól. S podporou oddílu v něm byl značný prostor pro psaní a čtrnáctideník měl velký úspěch nejen v oddíle, ale také u soupeřů. Když se mi ale novinařina stala zaměstnáním, podobné koníčky musely jít stranou.

Archiv

Práce pro Krkonošský deník mě zcela naplňuje. V Trutnově i v celém královéhradeckém regionu jsem potkal skvělé kolegy, k řadě z nich chovám velký respekt. Dostal jsem příležitost nejen ve sportu potkávat jak veřejně známé osobnosti, tak řekněme „malé“ sportovce, kteří však žijí svůj sen a často mě i jejich životní cesta dokáže hodně zaujmout.

Archiv

Sám jsem sportovním nadšencem. Ve fotbale fandím pražské Slavii, v ledním hokeji je srdcovou záležitostí pardubické Dynamo. Pokud bych měl vzpomenout na rozhovory s osobnostmi, které mi zůstaly v paměti, pak rád zmíním Dominika Haška, Antonína Panenku, Tomáše Skuhravého, Šárku Záhrobskou, Vladimíra Šmicera, Kateřinu Elhotovou, Tomáše Rolinka či v neposlední řadě Jaromíra Jágra, za kterým jsme předloni vyrazili spolu s šéfredaktorem Krkonošského deníku Janem Braunem.

< Předchozí
1 z 5
Další >

Nejnovější články redaktora:

Napište zprávu redaktorovi:

Potvrzuji, že odesláním tohoto formuláře vyjadřuji svůj souhlas se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí tyto Zásady zpracování osobních údajů společnosti VLTAVA LABE MEDIA a.s. („VLM“).

Seznamte se s šéfredaktory Deníků východních Čech:

Prozkoumejte jiný region ČR: