„V zimě se nám konečně podařil nalézt termín aby Alkehol mohl do Poličky zavítat opět a s kapelou jsme si tedy „plácli"," těší organizátory pátečního pivně-rockového večera. Ten by měl ukázat skupinu v té nejlepší formě během probíhajícího Nonstop Tour. Právě známou píseň Michala Davida Nonstop v minulosti poměrně vtipně přezpívala a kapela si díky nevšednímu remaku skladby vysloužila obdiv i popularitu. I s ní do Poličky zavítá.

O důvod víc vracet se do známých míst má: „Kapela je dle posledních informací na celý koncert velice natěšená a slibuje Poličce velkou show plnou celých známých hitů jako jsou jsou Na Slamníku, Hospodo nalejvej, Zmaštenej, Anděl strážnej nebo Nechte vlajky vlát a mnoho dalších písní, které téměř zlidověly," říká aktuálně před dnešním koncertem organizátor Jan Hradecký.

Celý večer nebude pouze o alkeholáckém běžícím „NONSTOP TOUR", s nímž Alkehol brázdí celou Českou republiku, ale jako support zde vystoupí právě i kapela Tak jo!, která běžně příliš často nekoncertuje a kde vyčnívá především její frontman Vláďa Šafránek. „Šafránek se v Poličce těší obrovské oblibě stejně jako Alkehol, takže i od krátkého setu na rozjezd večera se očekává, že publikum na hlavní kapelu večera skutečně navnadí," míní.

Město na Svitavsku po letech táhne Kapelu Tak jo, předskokan Alkeholů. Jeden z jejích členů má k regionu velice vřelý vztah a má tu také kořeny. „Kapelu jsme oslovili i z toho důvodu, že má ve svých řadách poličského rodáka Míru Dvořáka, čímž bude celému setu této kapely dodán zvláštní náboj," dodává Jan Hradecký s tím, že i Dvořák se na opětovné shledání s poličským publikem mimořádně těší. Koncert začíná dnes ve 20 hodin.