Kapelu z Horního Újezdu přijeli podpořit ještě další kapely SlamerBlanger z Pardubic a opavská Baby Secondhand. „Tu první jsem objevil na Bandzone a moc se mi líbili. A kluci z Opavy jsou dobří kamarádi, kteří nám přišli pokřtít desku," řekl zpěvák a lídr kapely Upside Down Radovan Lněnička.

Skvěle ozvučená show a světelné efekty včetně ohně nenechaly příznivce hornoújezdské kapely v klidu. Ruce i balónky létaly zvukem. „Strašně se mi líbí, i když se dali dohromady teprve nedávno. Hned po koncertu jsem si koupila i jejich CD," svěřila se s dojmy Lenka Boštíková ze Zrnětína. Plná emocí byla i další návštěvnice koncertu. „Vynikající, luxusní. Naprosto dokonalej zážitek," řekla Nikola Havelková z Dolního Újezdu. Ta měla to štěstí, že chytla cédéčko „křtěné" pivem. Na kterém je šest skladeb, které kapela považuje za nejlepší.

„Lidi netráví doma tolik času, takže když si to pustí ke snídani, tak za půl hodinky to mají odposlouchaný a můžou jít nabitý do práce," prozradil lídr kapely, proč je malý počet písniček na prvním albu. Není to však jen tvrdý punkový nářez. Píseň Omluvy dojala maminku zpěváka doslova k slzám.