Ivan Vyskočil má skvělou pověst nejen jako úžasný herec mnoha filmových a divadelních rolí, ale muži mu závidí jeho úspěchy u krásný žen, které jsou ve věku jeho dcer a ženy po něm touží. Lukáš Langmajer je výborný mladý herec nezapomenutelných postav jak ve filmu, tak na divadle, jeho úspěchy u žen jsou ovšem definitivně zpečetěny šťastným manželstvím. Eva Decastelo své divadelní zkušenosti sbírala po boku Ivany Chýlkové a Evy Holubové v Divadle na zábradlí a televizní třeba v seriálu Ulice, úspěchy u žen počítá jen návodem na šťastné manželství.

Děláme to ve třech je úžasná a zábavná konverzační šou, která vychází ze základů propojení divadla a stand up comedy. Jak už název napovídá, balancuje celé vystoupení na množství dvojsmyslů, které i z banálních situací běžného rodinného, milostného, sexuálního, relaxačního i pracovního života vytvářejí komediální číslo. Zkušenosti všech tří protagonistů z oblastí, kterých se šou „Děláme to ve třech" dotýká, dávají tušit, že nepůjde jen o běžné mlácení prázdné slámy, naopak váš život konečně dostane smysl a dozvíte se, jak na to.Ilustrační foto.

Základní forma představení má délku přibližně 90 minut, je vhodná pro kluby i divadla komorního typu, kde je možný kontakt s divákem.  Hru oceňují především partneři, většinou ti budoucí.

Předprodej je denně v restauraci Pohoda od 15 do 22 hodin, cena je 250 korun za lístek. Pozor! Počet míst je omezený!

Chcete si zahrát o volňásky? Pak nám napište na e-mail: kveta.korbarova@denik.cz, nezapomeňte na celé jméno, adresu a telefonní kontakt. Dva nejrychlejší dostanou vstupenky.