Zdroj: Deník/Romana Netolická
Okurky na kostičky, uvařená mladá řepa i s natí, kopr a smetana. Chlodnik je polské jídlo na horké dny.
Zdroj: Deník/Romana Netolická
Okurky na kostičky, uvařená mladá řepa i s natí, kopr a smetana. Chlodnik je polské jídlo na horké dny.
Zdroj: Deník/Romana Netolická
Okurky na kostičky, uvařená mladá řepa i s natí, kopr a smetana. Chlodnik je polské jídlo na horké dny.
Zdroj: Deník/Romana Netolická
Okurky na kostičky, uvařená mladá řepa i s natí, kopr a smetana. Chlodnik je polské jídlo na horké dny.
Zdroj: Deník/Romana Netolická
Okurky na kostičky, uvařená mladá řepa i s natí, kopr a smetana. Chlodnik je polské jídlo na horké dny.
Zdroj: Deník/Romana Netolická
Okurky na kostičky, uvařená mladá řepa i s natí, kopr a smetana. Chlodnik je polské jídlo na horké dny.
Zdroj: Deník/Romana Netolická
Tarator pochází z Bulharska. Základem jsou okurky, česnek, jogurt a kopr. Měly by tam být i sekané vlašské ořechy.
Zdroj: Deník/Romana Netolická
Tarator pochází z Bulharska. Základem jsou okurky, česnek, jogurt a kopr. Měly by tam být i sekané vlašské ořechy.
Zdroj: Deník/Romana Netolická