V litomyšlském muzeu se ve středu „hodovalo“ jako za první světové války. Lidé ochutnali vdolky z kukuřičné mouky nebo pyré z jablečných ohryzků a slupek.
Zdroj: DENÍK/Iveta Nádvorníková
V litomyšlském muzeu se ve středu „hodovalo“ jako za první světové války. Lidé ochutnali vdolky z kukuřičné mouky nebo pyré z jablečných ohryzků a slupek.
Zdroj: DENÍK/Iveta Nádvorníková
Zdroj: DENÍK/Iveta Nádvorníková
V litomyšlském muzeu se ve středu „hodovalo“ jako za první světové války. Lidé ochutnali vdolky z kukuřičné mouky nebo pyré z jablečných ohryzků a slupek.
Zdroj: DENÍK/Iveta Nádvorníková
V litomyšlském muzeu se ve středu „hodovalo“ jako za první světové války. Lidé ochutnali vdolky z kukuřičné mouky nebo pyré z jablečných ohryzků a slupek.
Zdroj: DENÍK/Iveta Nádvorníková
V litomyšlském muzeu se ve středu „hodovalo“ jako za první světové války. Lidé ochutnali vdolky z kukuřičné mouky nebo pyré z jablečných ohryzků a slupek.
Zdroj: DENÍK/Iveta Nádvorníková
V litomyšlském muzeu se ve středu „hodovalo“ jako za první světové války. Lidé ochutnali vdolky z kukuřičné mouky nebo pyré z jablečných ohryzků a slupek.
Zdroj: DENÍK/Iveta Nádvorníková
V litomyšlském muzeu se ve středu „hodovalo“ jako za první světové války. Lidé ochutnali vdolky z kukuřičné mouky nebo pyré z jablečných ohryzků a slupek.
Zdroj: DENÍK/Iveta Nádvorníková
V litomyšlském muzeu se ve středu „hodovalo“ jako za první světové války. Lidé ochutnali vdolky z kukuřičné mouky nebo pyré z jablečných ohryzků a slupek.
Zdroj: DENÍK/Iveta Nádvorníková
V litomyšlském muzeu se ve středu „hodovalo“ jako za první světové války. Lidé ochutnali vdolky z kukuřičné mouky nebo pyré z jablečných ohryzků a slupek.
Zdroj: DENÍK/Iveta Nádvorníková
V litomyšlském muzeu se ve středu „hodovalo“ jako za první světové války. Lidé ochutnali vdolky z kukuřičné mouky nebo pyré z jablečných ohryzků a slupek.
Zdroj: DENÍK/Iveta Nádvorníková
V litomyšlském muzeu se ve středu „hodovalo“ jako za první světové války. Lidé ochutnali vdolky z kukuřičné mouky nebo pyré z jablečných ohryzků a slupek.
Zdroj: DENÍK/Iveta Nádvorníková
V litomyšlském muzeu se ve středu „hodovalo“ jako za první světové války. Lidé ochutnali vdolky z kukuřičné mouky nebo pyré z jablečných ohryzků a slupek.
Zdroj: DENÍK/Iveta Nádvorníková
V litomyšlském muzeu se ve středu „hodovalo“ jako za první světové války. Lidé ochutnali vdolky z kukuřičné mouky nebo pyré z jablečných ohryzků a slupek.
Zdroj: DENÍK/Iveta Nádvorníková
V litomyšlském muzeu se ve středu „hodovalo“ jako za první světové války. Lidé ochutnali vdolky z kukuřičné mouky nebo pyré z jablečných ohryzků a slupek.
Zdroj: DENÍK/Iveta Nádvorníková
V litomyšlském muzeu se ve středu „hodovalo“ jako za první světové války. Lidé ochutnali vdolky z kukuřičné mouky nebo pyré z jablečných ohryzků a slupek.
Zdroj: DENÍK/Iveta Nádvorníková
V litomyšlském muzeu se ve středu „hodovalo“ jako za první světové války. Lidé ochutnali vdolky z kukuřičné mouky nebo pyré z jablečných ohryzků a slupek.
Zdroj: DENÍK/Iveta Nádvorníková
Kontrast chudých lidí a keťasů poznali ve středu i lidé v Litomyšli. Zatímco jedli pochoutky kukuřičné mouky, květákových listů a brambor, Petr Chaloupka s kolegou muzejníkem Martinem Boštíkem si dopřáli pečenou husu.
Zdroj: DENÍK/Iveta Nádvorníková
V litomyšlském muzeu se ve středu „hodovalo“ jako za první světové války. Lidé ochutnali vdolky z kukuřičné mouky nebo pyré z jablečných ohryzků a slupek.
Zdroj: DENÍK/Iveta Nádvorníková
Kontrast chudých lidí a keťasů poznali ve středu i lidé v Litomyšli. Zatímco jedli pochoutky kukuřičné mouky, květákových listů a brambor, Petr Chaloupka s kolegou muzejníkem Martinem Boštíkem si dopřáli pečenou husu.
Zdroj: DENÍK/Iveta Nádvorníková
Kontrast chudých lidí a keťasů poznali ve středu i lidé v Litomyšli. Zatímco jedli pochoutky kukuřičné mouky, květákových listů a brambor, Petr Chaloupka s kolegou muzejníkem Martinem Boštíkem si dopřáli pečenou husu.
Zdroj: DENÍK/Iveta Nádvorníková
V litomyšlském muzeu se ve středu „hodovalo“ jako za první světové války. Lidé ochutnali vdolky z kukuřičné mouky nebo pyré z jablečných ohryzků a slupek.
Zdroj: DENÍK/Iveta Nádvorníková
Kontrast chudých lidí a keťasů poznali ve středu i lidé v Litomyšli. Zatímco jedli pochoutky kukuřičné mouky, květákových listů a brambor, Petr Chaloupka s kolegou muzejníkem Martinem Boštíkem si dopřáli pečenou husu.
Zdroj: DENÍK/Iveta Nádvorníková
V Kontrast chudých lidí a keťasů poznali ve středu i lidé v Litomyšli. Zatímco jedli pochoutky kukuřičné mouky,muzeu se ve středu „hodovalo“ jako za první světové války. Lidé ochutnali vdolky z kukuřičné mouky nebo pyré z jablečných ohryzků a slupek.
Zdroj: DENÍK/Iveta Nádvorníková
Kontrast chudých lidí a keťasů poznali ve středu i lidé v Litomyšli. Zatímco jedli pochoutky kukuřičné mouky, květákových listů a brambor, Petr Chaloupka s kolegou muzejníkem Martinem Boštíkem si dopřáli pečenou husu.
Zdroj: DENÍK/Iveta Nádvorníková
Kontrast chudých lidí a keťasů poznali ve středu i lidé v Litomyšli. Zatímco jedli pochoutky kukuřičné mouky, květákových listů a brambor, Petr Chaloupka s kolegou muzejníkem Martinem Boštíkem si dopřáli pečenou husu.
Zdroj: DENÍK/Iveta Nádvorníková
V litomyšlském muzeu se ve středu „hodovalo“ jako za první světové války. Lidé ochutnali vdolky z kukuřičné mouky nebo pyré z jablečných ohryzků a slupek.
Zdroj: DENÍK/Iveta Nádvorníková
Kontrast chudých lidí a keťasů poznali ve středu i lidé v Litomyšli. Zatímco jedli pochoutky kukuřičné mouky, květákových listů a brambor, Petr Chaloupka s kolegou muzejníkem Martinem Boštíkem si dopřáli pečenou husu.
Zdroj: DENÍK/Iveta Nádvorníková
Kontrast chudých lidí a keťasů poznali ve středu i lidé v Litomyšli. Zatímco jedli pochoutky kukuřičné mouky, květákových listů a brambor, Petr Chaloupka s kolegou muzejníkem Martinem Boštíkem si dopřáli pečenou husu.
Zdroj: DENÍK/Iveta Nádvorníková
V litomyšlském muzeu se ve středu „hodovalo“ jako za první světové války. Lidé ochutnali vdolky z kukuřičné mouky nebo pyré z jablečných ohryzků a slupek.
Zdroj: DENÍK/Iveta Nádvorníková
V litomyšlském muzeu se ve středu „hodovalo“ jako za první světové války. Lidé ochutnali vdolky z kukuřičné mouky nebo pyré z jablečných ohryzků a slupek.
Zdroj: DENÍK/Iveta Nádvorníková