Galerie: Na unikátním oboru se učí bourat zvěřinu

V Poličce byl včera slavnostně otevřen nový objekt gastronomické školy, ve kterém se učni oboru řezník-uzenář budou učit zpracovávat nejen maso z chovů, ale i zvěřinu. V Poličce byl včera slavnostně otevřen nový objekt gastronomické školy, ve kterém se učni oboru řezník-uzenář budou učit zpracovávat nejen maso z chovů, ale i zvěřinu. V Poličce byl včera slavnostně otevřen nový objekt gastronomické školy, ve kterém se učni oboru řezník-uzenář budou učit zpracovávat nejen maso z chovů, ale i zvěřinu. V Poličce byl včera slavnostně otevřen nový objekt gastronomické školy, ve kterém se učni oboru řezník-uzenář budou učit zpracovávat nejen maso z chovů, ale i zvěřinu. V Poličce byl včera slavnostně otevřen nový objekt gastronomické školy, ve kterém se učni oboru řezník-uzenář budou učit zpracovávat nejen maso z chovů, ale i zvěřinu. V Poličce byl včera slavnostně otevřen nový objekt gastronomické školy, ve kterém se učni oboru řezník-uzenář budou učit zpracovávat nejen maso z chovů, ale i zvěřinu. V Poličce byl včera slavnostně otevřen nový objekt gastronomické školy, ve kterém se učni oboru řezník-uzenář budou učit zpracovávat nejen maso z chovů, ale i zvěřinu. V Poličce byl včera slavnostně otevřen nový objekt gastronomické školy, ve kterém se učni oboru řezník-uzenář budou učit zpracovávat nejen maso z chovů, ale i zvěřinu. V Poličce byl včera slavnostně otevřen nový objekt gastronomické školy, ve kterém se učni oboru řezník-uzenář budou učit zpracovávat nejen maso z chovů, ale i zvěřinu. V Poličce byl včera slavnostně otevřen nový objekt gastronomické školy, ve kterém se učni oboru řezník-uzenář budou učit zpracovávat nejen maso z chovů, ale i zvěřinu. V Poličce byl včera slavnostně otevřen nový objekt gastronomické školy, ve kterém se učni oboru řezník-uzenář budou učit zpracovávat nejen maso z chovů, ale i zvěřinu. V Poličce byl včera slavnostně otevřen nový objekt gastronomické školy, ve kterém se učni oboru řezník-uzenář budou učit zpracovávat nejen maso z chovů, ale i zvěřinu. V Poličce byl včera slavnostně otevřen nový objekt gastronomické školy, ve kterém se učni oboru řezník-uzenář budou učit zpracovávat nejen maso z chovů, ale i zvěřinu. V Poličce byl včera slavnostně otevřen nový objekt gastronomické školy, ve kterém se učni oboru řezník-uzenář budou učit zpracovávat nejen maso z chovů, ale i zvěřinu. V Poličce byl včera slavnostně otevřen nový objekt gastronomické školy, ve kterém se učni oboru řezník-uzenář budou učit zpracovávat nejen maso z chovů, ale i zvěřinu. V Poličce byl včera slavnostně otevřen nový objekt gastronomické školy, ve kterém se učni oboru řezník-uzenář budou učit zpracovávat nejen maso z chovů, ale i zvěřinu. V Poličce byl včera slavnostně otevřen nový objekt gastronomické školy, ve kterém se učni oboru řezník-uzenář budou učit zpracovávat nejen maso z chovů, ale i zvěřinu. V Poličce byl včera slavnostně otevřen nový objekt gastronomické školy, ve kterém se učni oboru řezník-uzenář budou učit zpracovávat nejen maso z chovů, ale i zvěřinu. V Poličce byl včera slavnostně otevřen nový objekt gastronomické školy, ve kterém se učni oboru řezník-uzenář budou učit zpracovávat nejen maso z chovů, ale i zvěřinu. V Poličce byl včera slavnostně otevřen nový objekt gastronomické školy, ve kterém se učni oboru řezník-uzenář budou učit zpracovávat nejen maso z chovů, ale i zvěřinu. V Poličce byl včera slavnostně otevřen nový objekt gastronomické školy, ve kterém se učni oboru řezník-uzenář budou učit zpracovávat nejen maso z chovů, ale i zvěřinu. V Poličce byl včera slavnostně otevřen nový objekt gastronomické školy, ve kterém se učni oboru řezník-uzenář budou učit zpracovávat nejen maso z chovů, ale i zvěřinu. V Poličce byl včera slavnostně otevřen nový objekt gastronomické školy, ve kterém se učni oboru řezník-uzenář budou učit zpracovávat nejen maso z chovů, ale i zvěřinu. V Poličce byl včera slavnostně otevřen nový objekt gastronomické školy, ve kterém se učni oboru řezník-uzenář budou učit zpracovávat nejen maso z chovů, ale i zvěřinu. V Poličce byl včera slavnostně otevřen nový objekt gastronomické školy, ve kterém se učni oboru řezník-uzenář budou učit zpracovávat nejen maso z chovů, ale i zvěřinu. V Poličce byl včera slavnostně otevřen nový objekt gastronomické školy, ve kterém se učni oboru řezník-uzenář budou učit zpracovávat nejen maso z chovů, ale i zvěřinu. V Poličce byl včera slavnostně otevřen nový objekt gastronomické školy, ve kterém se učni oboru řezník-uzenář budou učit zpracovávat nejen maso z chovů, ale i zvěřinu. V Poličce byl včera slavnostně otevřen nový objekt gastronomické školy, ve kterém se učni oboru řezník-uzenář budou učit zpracovávat nejen maso z chovů, ale i zvěřinu.