Zdroj: František Renza (Smetanova Litomyšl)
GURMÁNI si vychutnávali vybrané pokrmy v Litomyšli celý týden při netradiční pouti po místních restauracích. V hotelu Aplaus kromě dobrého jídla nabídli také plzeňské pivo a mistr Václav Vanya předvedl, jak se správně pěnivý mok čepuje. Hosté si vychutnal
Zdroj: František Renza (Smetanova Litomyšl)
GURMÁNI si vychutnávali vybrané pokrmy v Litomyšli celý týden při netradiční pouti po místních restauracích. V hotelu Aplaus kromě dobrého jídla nabídli také plzeňské pivo a mistr Václav Vanya předvedl, jak se správně pěnivý mok čepuje. Hosté si vychutnal
Zdroj: František Renza (Smetanova Litomyšl)
GURMÁNI si vychutnávali vybrané pokrmy v Litomyšli celý týden při netradiční pouti po místních restauracích. V hotelu Aplaus kromě dobrého jídla nabídli také plzeňské pivo a mistr Václav Vanya předvedl, jak se správně pěnivý mok čepuje. Hosté si vychutnal
Zdroj: František Renza (Smetanova Litomyšl)
GURMÁNI si vychutnávali vybrané pokrmy v Litomyšli celý týden při netradiční pouti po místních restauracích. V hotelu Aplaus kromě dobrého jídla nabídli také plzeňské pivo a mistr Václav Vanya předvedl, jak se správně pěnivý mok čepuje. Hosté si vychutnal
Zdroj: František Renza (Smetanova Litomyšl)
GURMÁNI si vychutnávali vybrané pokrmy v Litomyšli celý týden při netradiční pouti po místních restauracích. V hotelu Aplaus kromě dobrého jídla nabídli také plzeňské pivo a mistr Václav Vanya předvedl, jak se správně pěnivý mok čepuje. Hosté si vychutnal
Zdroj: František Renza (Smetanova Litomyšl)
GURMÁNI si vychutnávali vybrané pokrmy v Litomyšli celý týden při netradiční pouti po místních restauracích. V hotelu Aplaus kromě dobrého jídla nabídli také plzeňské pivo a mistr Václav Vanya předvedl, jak se správně pěnivý mok čepuje. Hosté si vychutnal
Zdroj: František Renza (Smetanova Litomyšl)
GURMÁNI si vychutnávali vybrané pokrmy v Litomyšli celý týden při netradiční pouti po místních restauracích. V hotelu Aplaus kromě dobrého jídla nabídli také plzeňské pivo a mistr Václav Vanya předvedl, jak se správně pěnivý mok čepuje. Hosté si vychutnal
Zdroj: František Renza (Smetanova Litomyšl)
GURMÁNI si vychutnávali vybrané pokrmy v Litomyšli celý týden při netradiční pouti po místních restauracích. V hotelu Aplaus kromě dobrého jídla nabídli také plzeňské pivo a mistr Václav Vanya předvedl, jak se správně pěnivý mok čepuje. Hosté si vychutnal
Zdroj: František Renza (Smetanova Litomyšl)
GURMÁNI si vychutnávali vybrané pokrmy v Litomyšli celý týden při netradiční pouti po místních restauracích. V hotelu Aplaus kromě dobrého jídla nabídli také plzeňské pivo a mistr Václav Vanya předvedl, jak se správně pěnivý mok čepuje. Hosté si vychutnal
Zdroj: František Renza (Smetanova Litomyšl)
GURMÁNI si vychutnávali vybrané pokrmy v Litomyšli celý týden při netradiční pouti po místních restauracích. V hotelu Aplaus kromě dobrého jídla nabídli také plzeňské pivo a mistr Václav Vanya předvedl, jak se správně pěnivý mok čepuje. Hosté si vychutnal
Zdroj: František Renza (Smetanova Litomyšl)
GURMÁNI si vychutnávali vybrané pokrmy v Litomyšli celý týden při netradiční pouti po místních restauracích. V hotelu Aplaus kromě dobrého jídla nabídli také plzeňské pivo a mistr Václav Vanya předvedl, jak se správně pěnivý mok čepuje. Hosté si vychutnal
Zdroj: František Renza (Smetanova Litomyšl)
GURMÁNI si vychutnávali vybrané pokrmy v Litomyšli celý týden při netradiční pouti po místních restauracích. V hotelu Aplaus kromě dobrého jídla nabídli také plzeňské pivo a mistr Václav Vanya předvedl, jak se správně pěnivý mok čepuje. Hosté si vychutnal
Zdroj: František Renza (Smetanova Litomyšl)
GURMÁNI si vychutnávali vybrané pokrmy v Litomyšli celý týden při netradiční pouti po místních restauracích. V hotelu Aplaus kromě dobrého jídla nabídli také plzeňské pivo a mistr Václav Vanya předvedl, jak se správně pěnivý mok čepuje. Hosté si vychutnal
Zdroj: František Renza (Smetanova Litomyšl)
GURMÁNI si vychutnávali vybrané pokrmy v Litomyšli celý týden při netradiční pouti po místních restauracích. V hotelu Aplaus kromě dobrého jídla nabídli také plzeňské pivo a mistr Václav Vanya předvedl, jak se správně pěnivý mok čepuje. Hosté si vychutnal
Zdroj: František Renza (Smetanova Litomyšl)
GURMÁNI si vychutnávali vybrané pokrmy v Litomyšli celý týden při netradiční pouti po místních restauracích. V hotelu Aplaus kromě dobrého jídla nabídli také plzeňské pivo a mistr Václav Vanya předvedl, jak se správně pěnivý mok čepuje. Hosté si vychutnal
Zdroj: František Renza (Smetanova Litomyšl)
GURMÁNI si vychutnávali vybrané pokrmy v Litomyšli celý týden při netradiční pouti po místních restauracích. V hotelu Aplaus kromě dobrého jídla nabídli také plzeňské pivo a mistr Václav Vanya předvedl, jak se správně pěnivý mok čepuje. Hosté si vychutnal
Zdroj: František Renza (Smetanova Litomyšl)
GURMÁNI si vychutnávali vybrané pokrmy v Litomyšli celý týden při netradiční pouti po místních restauracích. V hotelu Aplaus kromě dobrého jídla nabídli také plzeňské pivo a mistr Václav Vanya předvedl, jak se správně pěnivý mok čepuje. Hosté si vychutnal
Zdroj: František Renza (Smetanova Litomyšl)
GURMÁNI si vychutnávali vybrané pokrmy v Litomyšli celý týden při netradiční pouti po místních restauracích. V hotelu Aplaus kromě dobrého jídla nabídli také plzeňské pivo a mistr Václav Vanya předvedl, jak se správně pěnivý mok čepuje. Hosté si vychutnal
Zdroj: František Renza (Smetanova Litomyšl)
GURMÁNI si vychutnávali vybrané pokrmy v Litomyšli celý týden při netradiční pouti po místních restauracích. V hotelu Aplaus kromě dobrého jídla nabídli také plzeňské pivo a mistr Václav Vanya předvedl, jak se správně pěnivý mok čepuje. Hosté si vychutnal
Zdroj: František Renza (Smetanova Litomyšl)
GURMÁNI si vychutnávali vybrané pokrmy v Litomyšli celý týden při netradiční pouti po místních restauracích. V hotelu Aplaus kromě dobrého jídla nabídli také plzeňské pivo a mistr Václav Vanya předvedl, jak se správně pěnivý mok čepuje. Hosté si vychutnal
Zdroj: František Renza (Smetanova Litomyšl)
GURMÁNI si vychutnávali vybrané pokrmy v Litomyšli celý týden při netradiční pouti po místních restauracích. V hotelu Aplaus kromě dobrého jídla nabídli také plzeňské pivo a mistr Václav Vanya předvedl, jak se správně pěnivý mok čepuje. Hosté si vychutnal
Zdroj: František Renza (Smetanova Litomyšl)
GURMÁNI si vychutnávali vybrané pokrmy v Litomyšli celý týden při netradiční pouti po místních restauracích. V hotelu Aplaus kromě dobrého jídla nabídli také plzeňské pivo a mistr Václav Vanya předvedl, jak se správně pěnivý mok čepuje. Hosté si vychutnal
Zdroj: František Renza (Smetanova Litomyšl)
GURMÁNI si vychutnávali vybrané pokrmy v Litomyšli celý týden při netradiční pouti po místních restauracích. V hotelu Aplaus kromě dobrého jídla nabídli také plzeňské pivo a mistr Václav Vanya předvedl, jak se správně pěnivý mok čepuje. Hosté si vychutnal
Zdroj: František Renza (Smetanova Litomyšl)
GURMÁNI si vychutnávali vybrané pokrmy v Litomyšli celý týden při netradiční pouti po místních restauracích. V hotelu Aplaus kromě dobrého jídla nabídli také plzeňské pivo a mistr Václav Vanya předvedl, jak se správně pěnivý mok čepuje. Hosté si vychutnal
Zdroj: František Renza (Smetanova Litomyšl)
GURMÁNI si vychutnávali vybrané pokrmy v Litomyšli celý týden při netradiční pouti po místních restauracích. V hotelu Aplaus kromě dobrého jídla nabídli také plzeňské pivo a mistr Václav Vanya předvedl, jak se správně pěnivý mok čepuje. Hosté si vychutnal
Zdroj: František Renza (Smetanova Litomyšl)
GURMÁNI si vychutnávali vybrané pokrmy v Litomyšli celý týden při netradiční pouti po místních restauracích. V hotelu Aplaus kromě dobrého jídla nabídli také plzeňské pivo a mistr Václav Vanya předvedl, jak se správně pěnivý mok čepuje. Hosté si vychutnal
Zdroj: František Renza (Smetanova Litomyšl)
GURMÁNI si vychutnávali vybrané pokrmy v Litomyšli celý týden při netradiční pouti po místních restauracích. V hotelu Aplaus kromě dobrého jídla nabídli také plzeňské pivo a mistr Václav Vanya předvedl, jak se správně pěnivý mok čepuje. Hosté si vychutnal
Zdroj: František Renza (Smetanova Litomyšl)
GURMÁNI si vychutnávali vybrané pokrmy v Litomyšli celý týden při netradiční pouti po místních restauracích. V hotelu Aplaus kromě dobrého jídla nabídli také plzeňské pivo a mistr Václav Vanya předvedl, jak se správně pěnivý mok čepuje. Hosté si vychutnal
Zdroj: František Renza (Smetanova Litomyšl)