Jeho svitavský kolega nikoli, toho však alespoň potěšil předvedený výkon proti kvalitnímu soupeři z Chrudimi. Ani jedno, ani druhé neplatí pro Kunčinu, která na vlastní kůži poznává těžkou úlohu nováčka v náročné „átřídní" konkurenci.

Svitavy B – Chrudim C 0:1

Radim Jelínek, hrající trenér TJ Svitavy B: Sehráli jsme vyrovnaný zápas s nešťastným koncem, remíza by mu slušela. Soupeře jsme až do osudné situace v 90. minutě nepustili do žádné vyložené šance a naopak jsme to byli my, kdo měl po závarech v šestnáctce a pološancích blíže ke gólu. Rozhodla však naše nekoncentrovanost a nezkušenost v závěru, kdy jsme po chybě inkasovali rozhodující gól. Za výkon proti kvalitnímu soupeři se nemusíme stydět, bohužel ale nemáme ani bod. Remízu bych určitě bral. Jinak to byla další cenná zkušenost pro naši „mládež" v sestavě. Takové zápasy jsou pro ni přínosem.

Pomezí – Srch 1:1 (PK 4:3)

Vítězslav Kotásek, trenér Sokola Pomezí: Utkání jsme dobře rozehráli, vstřelili jsme vedoucí branku a měli i další slibné příležitosti, které ale bohužel nevedly ke gólovému konci. Řekli jsme si, že i po přestávce budeme hrát stejným stylem, ale místo toho jsme začali kazit přihrávky a ztrácet míče. Tím jsme soupeře posílali do brejků, které jsme museli hasit za cenu nedovolených zákroků, z čehož vyplynulo i vyloučení. Hosté vyrovnali poté, co jsme zbytečně zahráli míč na roh, a v závěru nás ještě ve dvou situacích podržel brankář Křemenák. Remízu pokládám po devadesáti minutách hry za spravedlivou a protože jsme zvládli penaltový rozstřel a získali druhý bod, jsem s výsledkem spokojen. Po třech kolech mistrovské soutěže zůstáváme bez porážky, ale v pohárovém utkání proti Chocni jsme se přesvědčili, že hrát proti soupeři z krajského přeboru je přece jen něco jiného.

Luže – Kunčina 5:0

Zdeněk Pešava st., trenér Sokola Kunčina: Takhle se hrát nedá, budeme muset něco udělat. Zase jsme dostali pět gólů po vlastních chybách. Znovu jsme začali hrát až ve druhém poločase, šance jsme si vypracovali, jenže branku nedali. Soupeř si po přestávce vytvořil tři možnosti a dal tři góly, my jich měli pět nebo šest a neproměnili žádnou. Je ale pravda, že domácí brankář zachytal perfektně. Nám mezi tyčemi vypomohl dorostenec Jakub Zeman, který si odbyl svoji premiéru v áčku a za to mu děkuji. Musíme začít hrát jinak, něco tomu chybí.