Připsali si dvě porážky, ale také některé pozitivní momenty.

STARŠÍ DOROST:

MFK Trutnov – TJ Svitavy 4:2, branky: Svoboda, Marvan. Sestava: Daněk – Štrajt, Marvan, Bednár, Vrbický, Svoboda, Komínek, Roman, Drašar, Bednář, Petrila (Brázda, Hartl, Pikovský).

„Utkání jsme rozehráli ze zajištěné obrany se snahou o rychlé brejky. Jeden vyšel a ujali jsme se vedení. Byla škoda, že jsme inkasovali v závěru poločasu, navíc se nám nepovedl vstup do druhé části a soupeř odskočil na 3:1 Ještě jsme snížili, ale vyrovnat se nám nepodařilo, domácí do otevřené obrany přidali čtvrtý gól. Měl jsem z utkání větší strach, nepodali jsme špatný výkon,“ zhodnotil duel trenér Martin Komoň.

MLADŠÍ DOROST:

MFK Trutnov – TJ Svitavy 8:3, branky: Hájek 2, Jelínek. Sestava: Lajžner – Čupr, Hartl, Jílek, Bolcár, Brázda, Hájek, Pikovský, Tůma, Jelínek, Smékal (Janko, Kuchta, Vrbický, Štrajt).

Mladší svitavský celek začal hrát se soupeřem až příliš otevřenou partii, což se mu vymstilo. V rychlém sledu inkasoval a poločasové skóre 5:1 zákonitě znamenalo, že o osudu utkání je rozhodnuto.

Česká divize dorostu – další výsledky – skupina C: Tempo Praha – Dukla Praha B starší 0:4 a mladší 3:1, Třebeš – Kolín 2:3 a 0:2, Meteor Praha – Nymburk 4:0 a 3:2, Vyšehrad B – Vlašim 3:3 (PK 4:1) a 2:1, Cidlina – Benešov B 2:1 a 0:1, Střešovice – Žižkov B 3:0 a 2:1, Ústí nad Orlicí – Admira Praha B 3:1 a 0:2.