Úvodní dva zápasy se odehrály v sobotu na umělé trávě ve Svitavách-Lánech a přinesly zajímavé výsledky. Horka si poradila s Janovem a nečekaně ztratili Linhartičtí. V neděli pokračovala soutěž také dvěma duely. V Horním Újezdu se dokonce hrálo na přírodní trávě, kde se radovala Čistá z vítězství a z posunu do čela tabulky. Opatov se v lanškrounském azylu podělil o body se Starým Městem.

Kamenná Horka – Janov 4:1

Hrálo se svižné střetnutí a v 7. minutě se hned měnilo skóre, když se k trestnému kopu postavil novic v domácím dresu D. Jukl a zavěsil. Přišla další standardní situace a tentokrát Jiroušek zamířil do tyče. Hosté měli také některé slibné akce a jednu z nich dotáhli ke gólovému konci, když po rohovém kopu vypálil dostatečně tvrdě i přesně Bureš – 1:1. Do druhého poločasu poslali domácí na hřiště Bubelu a tento tah se jim vyplatil. V 52. minutě se prosadil v šestnáctce a křížnou střelou vrátil Horce vedení. Stejný hráč byl také u zvýšení na 3:1, když těžil z pěkného průniku a přihrávky Bednáře. Hosté se nadále snažili něco s výsledkem udělat, ale jejich úsilí definitivně ukončila 85. minuta, ve kterém po akci dvou na jednoho s Bubelou pečetil výsledek Mach na 4:1. Utkání se hrálo současně jako semifinále okresního kola Poháru České pošty a Horka se tak radovala nejen ze zisku tří bodů, ale i postupu do finále.

Branky: Bubela 2, D. Jukl, Mach – Bureš. Rozhodčí: Šenkýř. Poločas: 1:1. Kamenná Horka: Hasenöhrl – Chaloupka, Bulva, Letocha, Richter, Mach, D. Jukl, Jiroušek, Juřík, Bednář, Křížek (Bubela, Nedoma). Janov: Popelka – L. Zvěřina, Záleský, Šváb, Johan, Wejda, A. Zvěřina, Kramář, Novotný, Bureš, Knap (Jirásek, Beránek).

Linhartice – Třebařov 3:3

Utkání bylo herně vyrovnané, Metra si však postupem času vytvořila dvoubrankový náskok a za stavu 3:1 se zdálo, že utkání směřuje k její jisté výhře. Nebylo tomu ovšem tak, jelikož soupeř ještě sympaticky zabojoval, dokázal srovnat a zachránil velmi cennou remízu.

Branky: E. Konečný 2, Heger – Sommer, Hradil, D. Maleňák. Rozhodčí: Havránek. Poločas: 2:1. Linhartice: Coufal – Prucek, P. Kelo, Grepl, Suchý, E. Konečný, Heger, Kryštof, Andrlík, Štancl, T. Kelo (Dvořáček, Vacek, Kyrcz). Třebařov: Strnad – A. Vystrčil, Vais, Kytlica, Werner, Hlubinka, Eliáš, Hradil, Thiel, Štrajt, Sommer (P. Vystrčil, Hutira, Bartoš, D. Maleňák).

Opatov – Staré Město 1:1

V chladném počasí se hrál vyrovnaný fotbal, ve kterém se na obou stranách zrodilo několik slibných šancí. Využito bylo po jedné a tak museli soupeři vzít zavděk remízou.

Branky: Paar – Matoušek. Rozhodčí: Štusák. Poločas: 1:0. Opatov: Havlát – Popelka, Moravec, Petruň, Fukar, Zeman, Paar, Kalánek, Vostřel, Lanc, Jiráček (Herzán, Bureš). Staré Město: Gallík – Němec, Kvapil, Trnka, Cápal, Mar. Kozák st., Pospíšil, Matoušek, Mil. Kozák, Šťastný, Mar. Kozák ml. (Mačát, Truhlář).

Horní Újezd – Čistá 3:5

Dva faktory byly rozhodující pro konečný výsledek. Hosté byli důraznější v osobních soubojích i při zakončení, domácí naopak špatní v obranné činnosti. Konečné skóre tak odpovídá dění na hrací ploše.

Branky: Kusý 2, Boček – D. Nepraš 2, Padělek, L. Čapek, Pavlák. Rozhodčí: J. Brychta. ČK: 0:1. Poločas: 1:4. Horní Újezd: Motyčka – Kárský, Fogl, Malý, J. Faltys, Boček, J. Pechanec, Lněnička, Kusý, L. Pechanec, Chadima (Láznický, Jána, Kučera). Čistá: Boštík – Kadidlo, Tomášek, L. Čapek, Rožek, Padělek, Stříteský, P. Čapek, L. Severa, D. Nepraš, Pavlák (Vích).

Odložené zápasy: Rychnov na Moravě – Jevíčko, Jaroměřice – Městečko Trnávka, Dolní Újezd B – Dlouhá Loučka.

Pořadí: 1. Čistá (30), 2. Linhartice (30), 3. Janov (24), 4. Dlouhá Loučka (23), 5. Kamenná Horka (23), 6. Dolní Újezd B (21), 7. Třebařov (19), 8. Jaroměřice (19), 9. Jevíčko (18), 10. Městečko Trnávka (18), 11. Opatov (16), 12. Horní Újezd (13), 13. Staré Město (7), 14. Rychnov na Moravě (6).