Cerekvice – Moravany 6:1

Evžen Kopecký, trenér Slavoje: Chtěli jsme utkání rozhodnout rychle v úvodních minutách, což se nám podařilo. Střelecké role se ujal Souček, kterému zápas sedl, přidali se k němu spoluhráči, kteří podali dobrý výkon. Mrzí mě jen inkasovaná branka v naší síti zaviněná nepozorností a skutečnost, že po přestávce se duel víceméně jen dohrával, když hosté nekladli žádný odpor. Za povedené utkání chválím celý tým.

Moravská Třebová – Dobříkov 1:1

Martin Komoň, trenér SKP Slovan: Byl to spíše fotbalový boj nežpohledný zápas. Hosté se vyznačují důraznou fyzickou hrou a my jsme s tímhle měli v osobních soubojích místy problémy. Obdrželi jsme gól z přímého kopu, ale dokázali stejnou mincí odpovědět. Když jsme hru ve druhém poločase trochu více otevřeli, dostal se soupeř do dvou vyloženýchšancí, ale naštěstí jsme je přežili. Na hrací ploše bylo hodněbojovnosti, ale méně fotbalovosti. Remíza podle mě průběhu utkání odpovídá a my jsme za ni nakonec rádi.

Hlinsko – Litomyšl 2:1

Pavel Schejbal, trenér Jiskry: Byl to pro nás smolný zápas. V prvním poločase jsme si nechali dát dost lacino dva góly, ale ve druhém jsme byli lepší a ovládli hřiště. Dojeli jsme však na dvě věci. Jednak proměňování šancí, jelikož jsme trefovali břevna a tyče místo sítě,a potom na to, že se těžko hraje proti dvanácti či čtrnácti. Jinak bychom si minimálně bod odvezli. Když si promítnu, jaké penalty se na nás pískaly s Chocni a v Živanicích, a co se nepískalo tady, tak to nemá cenu ani komentovat. Škoda, prohrát jsme si v Hlinsku určitě nezasloužili.

Polička – Pardubice C 0:2

Roman Kysilko, trenér SK Masokombinát: Není ostuda prohrát s takovým soupeřem. Přijel v silné sestavě i s hráči, kteří pravidelněnastupující za divizní béčko. Hosté byli lepší na míči, přehrávali nás, vypracovali si slibné šance, které neproměnili, ale paradoxně dali vedoucí gól hodně šťastný. Ve druhém poločase přidal druhý a ten byl opravdu nádherný. My jsme měli v obou poločasech dobré příležitosti, ale bylo vidět, jak jsou kluci pod tlakem a nedovedou zakončit v klidu. Navíc hostům výborně zachytal gólman. Poslední půlhodinu už odehrál Stejskal a náš výkon se s ním přece jen zvedl.