Přičemž poličský VPS Novabrik opanoval reprízu finále minulé sezony proti Chmecomexu. Jen tak dál!

VPS Novabrik Polička – Sparta Praha 1:0 (0:0). Branka: 37. T. Švec. V dramatickém duelu byla Polička častěji na míči, soupeř se soustředil spíše na obranu, ale postupem času se více osměloval a některé jeho kontry byly hodně nebezpečné. Nakonec se ovšem na Novabrik usmálo štěstí a střela T. Švece ze závěru zápasu byla tou rozhodující.

VPS Novabrik Polička – Chemcomex Praha 3:1 (2:1). Branky: 10. Vondra, 20. Stejskal, 36. Andrle – 12. Kocourek. Chemcomex nepřijel v nejsilnější sestavě, navíc na jeho hráčích byla znát únava ze světového poháru. Hrála se zajímavá sálovka, kterou za stavu 1:1. zlomily dvě poličské trefy. „Odehráli jsme dobrý zápas, proměnili šance, je to pro nás pěkný výsledek,“ glosoval trenér František Švec.

Polička: Slaný – T. Švec, Jílek, Jiří Mužík, Andrle, Navrátil, Stejskal, Vondra, Poul.

Šakalí hněv Moravská Třebová – FK Adria Dobříč 7:1 (3:1). Branky: 4., 30. a 34. Marák, 29. a 37. Štaffa, 3. Müller, 15. Vančura – 12. Vraspír. Ráz zápasu proti Dobříči hrající v okleštěné sestavě daly první dvě povedené střely Müllera a Maráka. Ačkoliv Dobříč snížila na 1:2, ještě do poločasu Šakalové odskočili opět na rozdíl dvou gólů a druhý poločas si zkušeně pohlídali.

Šakalí hněv Moravská Třebová – Bombarďáci Větřní 3:1 (2:1). Branky: 16. a 26. Širůček, 20. Vančura – 6. Dychtl. Do vedení šli Jihočeši z brejku, avšak obdrženy gól Šakaly nabudil a postupně převzali taktovku, z čehož rezultovala převaha a smršť střel na gólmana Beránka. „Do poločasu jsme vývoj otočili a když zkraje druhé půle Širůček zvýšil na 3:1, otupili jsme snahy Větřní. Zbytek zápasu jsme pak zvládli. Dobrý start,“ usmál se šéf klubu Petr Matoušek.

Moravská Třebová: Vykydal, Hutira – Vančura, Lošťák, Marák, Němec, Štaffa, Müller, Sedláček, Širůček.

Druhý turnaj celostátní ligy pořádá Šakalí hněv v sobotu 18. listopadu ve sportovní hale v Mohelnici, kde se od 17 hodin kromě „domácího“ celku představí také Polička, Zlín a Jilemnice.

Další výsledky – 1. turnaj: Futsal Zlín – FK Adria Dobříč 16:0 a Bombarďáci Větřní 5:2, SK SICO Jilemnice – Chemcomex Praha 1:6 a Sparta Praha 2:3.