Hlinsko – Polička 0:2

Roman Kysilko, trenér SK Polička: Už při rozcvičení byla vidět velká chuť hráčů napravit zaváhání proti Litomyšli. Hlinsko je tým, který chce hrát fotbal, což nám sedí. První poločas byl vyrovnaný a více méně se hrál mezi šestnáctkami. Ve druhém mi ale přišlo, že domácí herně i fyzicky poněkud odešli. Začali jsme se dostávat do rychlých kombinací, dařilo se nám stále lépe a přišly i dva góly. Za druhou půli jsme vyhráli určitě zaslouženě. Proti Hlinsku jsme v této sezoně získali šest bodů a to se nám povede proti málokomu. Přistoupili jsme k určitým změnám v sestavě, na středu zálohy hrál Tomáš Švec, vrátil se i Ondřej Petr a oba byli na hřišti cítit.

Litomyšl – Moravany 1:1

František Jandáček, trenér Jiskry Litomyšl: Prvních třicet minut jsme prospali a začali hrát teprve tehdy, když jsme prohrávali. Upozorňoval jsem tým na sílu soupeře a ten ji skutečně prokázal. Ve druhém poločase se nám povedlo vyrovnat a od té doby se hrál fotbal „nahoru – dolů, bylo vidět, že oba celky chtějí zvítězit. Pochopitelně jsme chtěli tři body, ale bereme i remízu. Čas ukáže, jakou bude mít cenu. Dělba bodů byla podle mě zasloužená.

Svitavy B – Letohrad B 3:2

Petr Hnát, trenér TJ Svitavy B: Důležité tři body do tabulky se nerodily lehce. Měli jsme dobrý vstup do utkání, ujali se vedení, ale nedokázali ho potvrdit, naopak soupeř po zaváhání v defenzivě vyrovnal. Další nedorozumění v obraně zavinilo po přestávce druhý inkasovaný gól, ale tým byl odhodlán výsledek otočit, což se v závěru zvýšeným úsilím a i s trochou štěstí povedlo. Hráčům za to děkuji. Škoda, že jsme nedokázali využít několik vyložených šancí a nevyvarovali se zbytečných chyb, protože soupeř to trestal a my si průběh komplikovali.

Dolní Újezd – Holice 0:0

Radek Novotný, vedoucí družstva Sokola Dolní Újezd: Bod je v naší situaci málo, to je samozřejmé. Pozitivem zápasu bylo, že jsme se silným soupeřem neinkasovali, na druhou stranu jsme ani žádný gól nedali a to se pak vyhrát nedá. Tým podal bojovný výkon a za ten si zaslouží pochvalu, fotbalově to ale tentokrát tak slavné hlavně v prvním poločase nebylo.