Největší tahák nového ročníku fotbalové FORTUNA:LIGY? Boj tří českých gigantů o přední příčky okořeněný pořádně pikantním přestupem. Bývalý kapitán Sparty a nejdražší hráč v historii nejvyšší české soutěže Nicolae Stanciu z Rumunska bude hrát za Slavii! A trefil se hned v prvním přípravném duelu. Zvládne Plzeň, která prochází generační obměnou, konkurovat?

Středeční tiskovku prvoligového Dynama moderoval tiskový mluvčí klubu Aleš Strouha.
Dynamo chce začít ligu doma s Opavou vítězně

Mimořádná příloha nabídne také informace o všech šestnácti účastnících. Kapacity stadionů, historická umístění, ceny vstupenek i věrné známé osobnosti, kterým srdce bije pouze pro jejich klub. Regionální redaktoři Deníku navíc připravili své prognózy a komentáře k tomu, kde bude mít který klub silné a slabé stránky a jak dopadne v nadcházející sezoně.

Užitečný je přehledný kalendář všech 30 kol základní části FORTUNA:LIGY. Jednoduše tak zjistíte, kdy váš klub potká favorita, který den je na programu důležité derby, jež si prostě nemůžete nechat ujít, a kdy naopak můžete naplánovat víkend na chatě.

Sportovní ředitel Fastavu Zlín Zdeněk Grygera
Grygera povýšil. Stal se generálním manažerem klubu

Můžete se těšit také na obsáhlý rozhovor s hlavním bookmakerem sázkové kanceláře Fortuna Michalem Hanákem. Ten mimo jiné prozradil, komu v české lize fandí, jak se liší sázky Čechů, Slováků a Poláků a také jaký byl největší omyl bookmakera za posledních několik let.

Banner k mimořádné příloze DeníkuZdroj: Deník

Rumunský fotbalista Nicolae Stanciu se stal další posilou mistrovské Slavie a podepsal s ní smlouvu na čtyři roky.
Stanciu a spol. Liga vítá hvězdy. Jak posilovali největší favorité na titul?