„V projektu už jsme zapojení dobré tři roky, tehdy mě na internetu upoutala reklama na Gambrinus KOPEME ZA FOTBAL. Začal jsem se o to zajímat a zjišťovat, co to všechno obnáší. Jedeme dobře, máme velkou fanouškovskou základnu, kluci z týmu pomáhají, paráda,“ říká spokojeně škvorecký Petr Mařík, který má v klubu akci od Gambrinusu na starost.

TJ Břidličná-Real Top Praha
Kužel, běhej, bavili se lidé při fotbalové exhibici v Břidličné

Že nejde o ztrátu času, to potvrzuje i hromada výher, kterou si Sokol díky účasti v soutěži zajistil.

„Celkem jsme dostali téměř čtyřicet tisíc korun, díky kterým jsme se mohli pustit do vylepšení zázemí. Máme například opravenou tribunu, v klubových barvách máme nově třeba lavičky,“ přibližuje předseda klubu Ladislav Němeček.

Výkopná 2020Zdroj: DeníkK tomu všemu si ale Škvorec užil ještě jeden velký bonus díky nejvyššímu počtu hlasů (6286) zvítězil v akci VÝKOPNÁ 2020.

Na okraji Prahy se tak těšili nejen z tří padesátilitrových sudů piva. Gambrinus přispěl pěti tisíci korunami na kapelu a stejnou částku poslal i na občerstvení.

A jak VÝKOPNOU pojal po boku dalších devíti nejšťastnějších klubů právě Škvorec? Doslova velkolepě!

Z utkání Býchory - Pečky (1:2).
Derby s černou tečkou. Rozhodčí se koupali v pivu

„V sobotu 12. září jsme se do výkopné pustili. Spojili jsme to s dětským dnem a bylo to prostě super, každý si to maximálně užil. Nejprve odehráli mistrovský zápas naši žáci, následně probíhaly na hřišti všemožné soutěže pro děti, následoval přátelský zápas A-týmu proti známým osobnostem. Vše uzavřela večerní zábava,“ dodal předseda Ladislav Němeček.

Navrch Sokol Škvorec uspořádal ve stejný den i nábor malých fotbalistů a fotbalistek. Z VÝKOPNÉ zkrátka vytěžil maximum.