„Upozorňoval jsem kluky na obvykle agresivní styl mladého týmu hostů, ale musím říci, že to nebylo až takové, hosté přijeli zřejmě v oslabeném složení. I nám chyběli někteří hráči, přesto jsme dali pěknou první branku a ujali se vedení. Ale potom jsme se znovu nevyvarovali chyby a přišel trest v podobě vyrovnání. Ani po přestávce nás soupeř nijak zvlášť aktivně nenapadal, my sehráli několik solidních útoků a z jednoho z nich David Bárta svým druhým gólem v zápase rozhodl. Hosté to ke konci sice zkoušeli nakopávanými míči, ale to je silná stránka Ondry Slaného, který si je uměl posbírat. Udělali jsme důležitý krok k záchraně, ale vyhráno ještě není,“ hodnotil cennou výhru trenér Roman Kysilko, kterému se po závěrečném hvizdu hodně ulevilo.

SK FC Koclířov vs. Sokol Městečko Trnávka.
Janov hladce, Dolní Újezd po boji. Oba kandidáti na prvenství udělali další krok

Duel svitavské a ústecké rezervy by se možná vyvíjel jinak, kdyby domácí proměnili za stavu 1:1 pokutový kop. Ale to jsou kdyby. Penaltu zneškodnil gólman Jeřábek a jeho spoluhráč Pinkava rozhodl hattrickem o nečekaně hladkém vítězství hostů.

Dolní Újezd bojoval ve Vysokém Mýtě o čtvrté místo. I když bojoval asi není správné slovo, dostal naloženo a nenavázal na zlepšený výkon z předešlého kola. „Místo lítého boje viděli naši věrní příznivci nezáživné fiasko. Tým opět postrádal řadu stabilních opor a vysokomýtské rezervě stačilo málo, aby s přehledem zvítězila. Ještě v 65. minutě Frňka dotáhl skóre na rozdíl jediné branky 3:2, potom jsme ale odpadli a výsledkem byla střelnice na náš účet,“ hodnotil sekretář Jan Kabrhel.

24. KOLO: Vysoké Mýto B – Dolní Újezd 7:2 (2:1). Branky: Benda 2, Haladei 2, Sedlák, Dvořák, Prušek – P. Frank, Frňka. Svitavy B – Ústí nad Orlicí B 1:4 (1:1). Branky: D. Svoboda – Pinkava 3, Petscher. Přelouč – FC Jiskra 2008 4:1 (2:0). Branky: Voženílek, Vančura, Janecký, Oliva – Dvorský. Libišany – Žamberk 6:1 (1:0). Branky: Fidra 2, O. Kraják, L. Kraják, Bukač, Rosendorf – Táborský. Polička – Letohrad B 2:1 (1:1). Branky: Bárta 2 – Gregor. Tatenice – Rosice nad Labem 1:3 (0:2). Branky. M. Knápek – Fidler, Krátký, Šenkýř. Zámrsk – Lázně Bohdaneč 1:6 (0:2). Branky: Csernyanszký – Klátil 2, Hundák 2, Sadílek, Kakrda.


Načítám tabulku ...