Ze zápasu neuběhla ani čtvrthodinka a už se třikrát rozvlnila síť. V 7. minutě se protáhl po pravém křídle Mayer a jeho ostrý přízemní centr si do vlastní branky srazil bránící Velička. Z vedení se však domácí dlouho neradovali, borec nejzvučnějšího jména v dresu hostů Zahustel brzy srovnal. Jiskra však měla odpověď přichystanou, Souček vyslal do brejku Tichého, jeho střelu vyrazil gólman Lichtenberg před Vošlajera a ten pohotovou dorážkou rozjásal tribuny. Další třígólová pasáž přišla ve druhém poločase. V 65. minutě po dvojitě zbytečné ztrátě míče ve středu hřiště následoval roh, po němž se hlavou znovu prosadil nekrytý Zahustel. O chvíli později po Pechově průniku a zakončení z ostrého úhlu bylo s Jiskrou ještě hůře, ale situaci zachránili střídající hráči. Centr z levé strany si ve vápně zpracoval Hynek, tvrdě a přesně vypálil, brankář stačil tuto ránu jen vyrazit před Galuse, který byl ve správný čas na správném místě. Výtečný zápas tak nakonec skončil asi zaslouženou dělbou bodů.

Fotbalové utkání ČFL: FK Pardubice B - TJ Sokol Živanice
Živanice odmítly drama, hattrickem se blýskl Petrus

„První poločas byl stejný jako naše předchozí domácí utkání. Soupeř dobře kombinoval a my hrozili z brejků. Po jednom z nich jsme se dostali do vedení. Hosté rychle srovnali, ale nám se povedlo záhy vstřelit druhou branku a poločas skončil naším vedením,“ uvedl trenér Vladimír Chudý. „Po přestávce se hrálo ve velmi podobném duchu. Boleslav změnila rozestavení a po zbytečném rohu vyrovnala. Bohužel za chvilku bylo ještě hůře, po naší ztrátě na půlce přišel rychlý kontr do nezorganizované obrany a hosté šli do vedení. Potom jsme však naši aktivitu vystupňovali na maximum, vyrovnali a utkání skončilo podle mě zaslouženou dělbou bodů,“ dodal Chudý.

ČFL skupina B, 3. kolo:

Ústí nad Orlicí – Mladá Boleslav B 3:3

Fakta – branky: 6. vlastní (Velička), 13. Vošlajer, 76. Galus – 11. a 65. Zahustel, 73. Pech. Rozhodčí: Zadinová. ŽK: 2:1. Diváci: 150. Poločas: 2:1. Ústí nad Orlicí: Šmíd – Ptáček, Chleboun, Koukola, Langer – Mayer (58. Hynek), Falta (46. Špatenka), Souček, Vošlajer (58. Novotný) – Vymětalík (90. Skalický), Tichý (72. Galus). (rh, ska)


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...