Březová prý začne už na začátku roku 2015 postupně zveřejňovat také bližší informace o zastupitelstvech, jednáních a především uzavírané smlouvy. „Zveřejníme smlouvy s našimi dodavateli, výběrová řízení a transparentně budeme informovat o tom, jak také dopadla, přes zasedání výběrových komisí až po vyhodnocení a realizace staveb a investic," líčí Karel Adámek.

Radnice se pustila do předělávání webu i zlepšování obsahu obecního webu i zaručení lepší dostupnosti informací. Stránky města propojila se sociálními sítěmi, přibyly i kontakty na některé zastupitele, které dříve chyběly.

„Byl to záměr. Aktuálně probíhá audit využitelnosti našich stránek. Zjišťujeme, co všechno web umí a v jakém procentu ho využíváme. Budeme rozšiřovat další moduly," říká starosta Březové nad Svitavou Karel Adámek. Starosta chce prý také nabídnout otevřené dveře pro občany a proto chce mít pravidelný sloupek na stránkách města, kde chce informovat o aktualitách ve městě. Lidé budou mít také přehled o tom, co se děje na radnici. „Stránky nebývaly moc intuitivní. Někdy bylo složité se proklikat. Je to moderní médium a je vhodné, aby vypadalo tak, jak si doba žádá," uzavřel Adámek.