VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Patnáct párků stačilo na kýtu

Olešnice na Moravě, Bystré – Na festival Olešnická kytka, který se o víkendu konal po dvaatřicáté, jezdí příznivci dobré hudby. Součástí tohoto hudebního svátku je tradiční sotěž v pojídání párků. Tu si nenechal ujít známý jedlík Jaroslav Němec.

13.6.2017
SDÍLEJ:

Jaroslav Němec zvítězil v pojídání párků.Foto: Břetislav Kříž

Akce v Olešnici patří mezi jeho oblíbené soutěže, neboť ji v minulosti třikrát vyhrál. Změna sea nekonala ani letošní rok.

Během pěti minut dokázal bysterský žrout sníst patnáct poctivých nožiček masného výrobku. Ty si vylepšil pouze hořčicí. Chleba si k tradiční pochoutce nedal. „Pojídání bylo až odpoledne, takže jako předkrm jsem měl vynikající guláš," poznamenal maxijedlík.

Za vítězství si odnesl uzenou kýtu. „Párky jsem ještě vyrábět nezkoušel, ale klobásky ano. Ty soutěžní ale byly výborné," dodal kuchař a jedlík v jedné osobě.

Autor: Petr Šilar

13.6.2017 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Ilustrační foto.

Překvapení v podání rezervy: tři důležité body z venku

Ilustrační foto.

Tuři zdolali Beksu. Byl to boj jako hrom

Superdebata Deníku: ptejte se Babiše a dalších lídrů

Pokud chcete ještě něco vědět před volbami od kandidujících stran, máte šanci se zeptat právě teď. Deník ji vašim jménem položí už ve čtvrtek 19. října, tedy den před parlamentními volbami, desítce lídrů politických stran při závěrečné předvolební debatě v sídle listu.

Startuje soutěž Chance být hvězdou. Točte a posílejte videa

Parádičky, skvostné góly. Bláznivý maskot, hluční fanoušci (a sličné fanynky). To všechno přináší fotbal. A právě dnes startuje soutěž, jež určí, kde najdete ty nejzajímavější borce.

Svitavy padly. Na dno tabulky

Svitavy /KRAJSKÝ PŘEBOR/ – Dvě třetiny podzimu má za sebou nejvyšší fotbalová soutěž Pardubického kraje a po deseti odehraných kolech klesl tým TJ Svitavy na poslední šestnácté místo soutěže.

Pivo vařím na svoji hubu, mám rád sladší

Litomyšl – Minipivovar Veselka oslavil o víkendu čtvrté výročí. Žádný dort a svíčky, ale pořádná hospodská akce. Spousta piva na čepu, pivní speciál s meduňkou a citronovou kůrou a netradiční putování Litomyšlí. Jak jinak než za pivem.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení