Ten je obviněn z toho, že měl v posledních dvou letech v regionu Svitavska prodávat nebo jinak distribuovat pervitin v okruhu svých známých. „Nezaměstnaný prodal drogu nejméně v padesáti případech. Jeho přivýdělek tak mohl činit více než třicet tisíc korun,“ sdělil policejní mluvčí Ondřej Zeman. Pokud bude obviněn, tak mu hrozí až pětiletý pobyt za mřížemi. 

Autoškola i pro zkušené řidiče  

Moravská Třebová – Všichni si občas říkáme, že by se někteří řidiči měli vrátit zpět do autoškoly. V úterý dopoledne v Moravské Třebové to vzal téměř vážně čtyřiadvacetiletý mladík. Způsob, jaký zvolil, však nebyl příliš šťastný. V autě autoškoly seděl osmnáctiletý žák se svým instruktorem a zastavoval před přechodem pro chodce. Řidič automobilu za ním však nejspíš neodhadl dobře vzdálenost a zezadu do vozidla autoškoly narazil. Přivolaná hlídka policie provedla u všech zúčastněných dechovou zkoušku. Žák i instruktor prošli s negativním výsledkem. Zato muž, který nehodu způsobil, neměl šanci projít. Hodnota necelých dvou promile mluvila za vše. Při nehodě nebyl nikdo zraněn, ale škoda dosahuje nejméně šedesáti tisíc korun.

Zloděj s lupem nezmizel  

Litomyšl – Teprve devatenáctiletý mladík si chtěl lehce přivydělat v obchodním domě v Litomyšli. Bohužel ale nezvolil zrovna ideální řešení, jak přijít k penězům. U pokladen si za pas nastrkal čtrnáct kusů obalů od SIM karet v hodnotě 2 700 korun od dvou různých operátorů. Jeho počínání viděl pozorný pracovník ostrahy a mladíka odchytil hned za pokladnami, kde ho upozornil na nezaplacené zboží. Zloděje muž z ostrahy požádal, aby zboží vrátil, a to také udělal. Mladý muž ale rozhodně není žádný zelenáč. Na svém kontě má už jeden pravomocný rozsudek u soudu, který mu uložil odpracovat osmdesát hodin obecně prospěšných prací. 
V případě prokázání viny mu nyní hrozí až tři roky vězení.