Nicol Dvořáková bojovala mezi ženami v kategorii do 69 kilogramů. V light contactu byla bronzová a především zvítězila v boji v ringu v plném kontaktu zvaném lowkick, přičemž takto bojovala vůbec poprvé. „Kickboxu se věnuje dva roky, trénuje v Litomyšli v sále na Veselce, v tréninku je velice cílevědomá, zodpovědná a má srdce bojovnice. Lákají ji hlavně ringové disciplíny lowkick, K1 a thajský box. Nyní se připravuje na mistrovství republiky v lowkicku 9. června v Praze, následně na prestižní republikový šampionát K1 a zářijový evropský pohár WAKO K1 v Praze,“ uvedl její trenér Petr Gregor.

Filip Hlouš obsadil v Kadani třetí místo v disciplíně light contact ve váze do 107 kilogramů. „Je mu 17 let, ale protože ve svém věku neměl v Kadani soupeře, byl zařazen rovnou mezi muže. V boji o bronz porazil o dvanáct let staršího německého protivníka technickým K.O. ve druhém kole. I on patří mezi talentované bojovníky, jeho dalším cílem je mistrovství republiky,“ netají se spokojeností Gregor.

Dvanáctiletý Milan Hermon obsadil v Kadani čtvrté místo po porážce s ukrajinským soupeřem. „Tentokrát se mu moc nedařilo, ale tak to bývá, jednou se daří více, podruhé méně. Milan je talentovaný závodník, který stále sbírá zkušenosti a chystá se na významné turnaje v grapplingu, což je jeho silná stránka,“ sdělil Petr Gregor, který na Poličsku řadu let pečuje o mladé zájemce o bojové sporty v klubu Arena Vysočina.

„Moje poděkování patří městu Polička, cvičebnímu sálu na Veselce v Litomyšli a pánům Františku Šuterovi a Pavlu Páskovi za jejich dlouhodobou podporu pro naši činnost,“ dodal.