Galerie: Pochoutky z válečné kuchyně ochutnali návštěvníci muzea

V litomyšlském muzeu se ve středu  „hodovalo“ jako za první světové války. Lidé ochutnali  vdolky z kukuřičné mouky nebo  pyré z jablečných ohryzků a slupek. V litomyšlském muzeu se ve středu  „hodovalo“ jako za první světové války. Lidé ochutnali  vdolky z kukuřičné mouky nebo  pyré z jablečných ohryzků a slupek. V litomyšlském muzeu se ve středu  „hodovalo“ jako za první světové války. Lidé ochutnali  vdolky z kukuřičné mouky nebo  pyré z jablečných ohryzků a slupek. V litomyšlském muzeu se ve středu  „hodovalo“ jako za první světové války. Lidé ochutnali  vdolky z kukuřičné mouky nebo  pyré z jablečných ohryzků a slupek. V litomyšlském muzeu se ve středu  „hodovalo“ jako za první světové války. Lidé ochutnali  vdolky z kukuřičné mouky nebo  pyré z jablečných ohryzků a slupek. V litomyšlském muzeu se ve středu  „hodovalo“ jako za první světové války. Lidé ochutnali  vdolky z kukuřičné mouky nebo  pyré z jablečných ohryzků a slupek. V litomyšlském muzeu se ve středu  „hodovalo“ jako za první světové války. Lidé ochutnali  vdolky z kukuřičné mouky nebo  pyré z jablečných ohryzků a slupek. V litomyšlském muzeu se ve středu  „hodovalo“ jako za první světové války. Lidé ochutnali  vdolky z kukuřičné mouky nebo  pyré z jablečných ohryzků a slupek. V litomyšlském muzeu se ve středu  „hodovalo“ jako za první světové války. Lidé ochutnali  vdolky z kukuřičné mouky nebo  pyré z jablečných ohryzků a slupek. V litomyšlském muzeu se ve středu  „hodovalo“ jako za první světové války. Lidé ochutnali  vdolky z kukuřičné mouky nebo  pyré z jablečných ohryzků a slupek. V litomyšlském muzeu se ve středu  „hodovalo“ jako za první světové války. Lidé ochutnali  vdolky z kukuřičné mouky nebo  pyré z jablečných ohryzků a slupek. V litomyšlském muzeu se ve středu  „hodovalo“ jako za první světové války. Lidé ochutnali  vdolky z kukuřičné mouky nebo  pyré z jablečných ohryzků a slupek. V litomyšlském muzeu se ve středu  „hodovalo“ jako za první světové války. Lidé ochutnali  vdolky z kukuřičné mouky nebo  pyré z jablečných ohryzků a slupek. V litomyšlském muzeu se ve středu  „hodovalo“ jako za první světové války. Lidé ochutnali  vdolky z kukuřičné mouky nebo  pyré z jablečných ohryzků a slupek. V litomyšlském muzeu se ve středu  „hodovalo“ jako za první světové války. Lidé ochutnali  vdolky z kukuřičné mouky nebo  pyré z jablečných ohryzků a slupek. V litomyšlském muzeu se ve středu  „hodovalo“ jako za první světové války. Lidé ochutnali  vdolky z kukuřičné mouky nebo  pyré z jablečných ohryzků a slupek. V litomyšlském muzeu se ve středu  „hodovalo“ jako za první světové války. Lidé ochutnali  vdolky z kukuřičné mouky nebo  pyré z jablečných ohryzků a slupek. Kontrast chudých lidí a keťasů poznali ve středu i lidé v Litomyšli.  Zatímco jedli pochoutky  kukuřičné mouky,   květákových listů a brambor, Petr Chaloupka s kolegou muzejníkem Martinem Boštíkem si dopřáli pečenou husu. V litomyšlském muzeu se ve středu  „hodovalo“ jako za první světové války. Lidé ochutnali  vdolky z kukuřičné mouky nebo  pyré z jablečných ohryzků a slupek. Kontrast chudých lidí a keťasů poznali ve středu i lidé v Litomyšli.  Zatímco jedli pochoutky  kukuřičné mouky,   květákových listů a brambor, Petr Chaloupka s kolegou muzejníkem Martinem Boštíkem si dopřáli pečenou husu. Kontrast chudých lidí a keťasů poznali ve středu i lidé v Litomyšli.  Zatímco jedli pochoutky  kukuřičné mouky,   květákových listů a brambor, Petr Chaloupka s kolegou muzejníkem Martinem Boštíkem si dopřáli pečenou husu. V litomyšlském muzeu se ve středu  „hodovalo“ jako za první světové války. Lidé ochutnali  vdolky z kukuřičné mouky nebo  pyré z jablečných ohryzků a slupek. Kontrast chudých lidí a keťasů poznali ve středu i lidé v Litomyšli.  Zatímco jedli pochoutky  kukuřičné mouky,   květákových listů a brambor, Petr Chaloupka s kolegou muzejníkem Martinem Boštíkem si dopřáli pečenou husu. V Kontrast chudých lidí a keťasů poznali ve středu i lidé v Litomyšli.  Zatímco jedli pochoutky  kukuřičné mouky,muzeu se ve středu  „hodovalo“ jako za první světové války. Lidé ochutnali  vdolky z kukuřičné mouky nebo  pyré z jablečných ohryzků a slupek. Kontrast chudých lidí a keťasů poznali ve středu i lidé v Litomyšli.  Zatímco jedli pochoutky  kukuřičné mouky,   květákových listů a brambor, Petr Chaloupka s kolegou muzejníkem Martinem Boštíkem si dopřáli pečenou husu. Kontrast chudých lidí a keťasů poznali ve středu i lidé v Litomyšli.  Zatímco jedli pochoutky  kukuřičné mouky,   květákových listů a brambor, Petr Chaloupka s kolegou muzejníkem Martinem Boštíkem si dopřáli pečenou husu. V litomyšlském muzeu se ve středu  „hodovalo“ jako za první světové války. Lidé ochutnali  vdolky z kukuřičné mouky nebo  pyré z jablečných ohryzků a slupek. Kontrast chudých lidí a keťasů poznali ve středu i lidé v Litomyšli.  Zatímco jedli pochoutky  kukuřičné mouky,   květákových listů a brambor, Petr Chaloupka s kolegou muzejníkem Martinem Boštíkem si dopřáli pečenou husu. Kontrast chudých lidí a keťasů poznali ve středu i lidé v Litomyšli.  Zatímco jedli pochoutky  kukuřičné mouky,   květákových listů a brambor, Petr Chaloupka s kolegou muzejníkem Martinem Boštíkem si dopřáli pečenou husu. V litomyšlském muzeu se ve středu  „hodovalo“ jako za první světové války. Lidé ochutnali  vdolky z kukuřičné mouky nebo  pyré z jablečných ohryzků a slupek. V litomyšlském muzeu se ve středu  „hodovalo“ jako za první světové války. Lidé ochutnali  vdolky z kukuřičné mouky nebo  pyré z jablečných ohryzků a slupek.