V celorepublikovém finále, jehož se zúčastnilo patnáct družstev, byly Svitavy nalosovány do „skupiny smrti" mj. s obhájcem titulu z loňska Havlíčkovým Brodem a pozdějšími vítězi z Plumlova. Turnaj zahájily remízou 0:0 s FK Bosonohy, když přes výraznou převahu nedokázaly skórovat.

Potom podlehly Havlíčkovu Brodu 2:4 (branky: P. Brandejs, O. Jelínek), přesvědčivě zdolaly Plumlov 3:0 (M. Aberle 2, O. Jelínek) a k postupu ze druhé pozice a výhodnějšímu nasazení do play off potřebovaly nutně vyhrát svoje závěrečné utkání ve skupině. Bohužel remíza se Sokolovem 0:0 je odsoudila k čekání na výsledek zápasu Žatec – Ostrava a teprve vítězství Žatce je posunulo do čtvrtfinále. Tam jim Havlíčkův Brod vystavil stop (0:3) a vzešlo z toho i tak krásné osmé místo.

„V celorepublikovém žebříčku považujeme toto umístění za dobrý počin našeho týmu. Zase se ukázalo, jak tenká je hranice mezi úspěchem a neúspěchem. Jsme přesvědčeni, že jedna výhra ve skupině navíc by nás dostala výše," řekl vedoucí týmu Jaroslav Kabát.

O reprezentaci svitavského veteránského fotbalu se postarali: Ivo Holas, Daniel Veselský, Pavel Brandejs, Petr Hnát, Tomáš Zatočil, Karel Horský, Martin Aberle, Martin Bubela, Stanislav Štěpánek, Zdeněk Fric, Emil Drábík a Ondřej Jelínek. Nehrajícími členy mužstva byli Jaroslav Kabát, Pavel Marvan, Radim Jelínek a Richard Jukl.  (jk, rh)