Alespoň penaltová výhra připadla Cerekvici, naopak Čistá neubránila standardní situace soupeře a připsala si opět porážku. Dařilo se Morašicím, ty si poradily s protivníkem ze špice tabulky a to je příjemné překvapení.

Cerekvice – Lanškroun B 2:2 (PK 4:2)

V prvním poločase byli lepší domácí. Ve 13. minutě centroval Růžek z pravé strany a ve vápně se nejlépe zorientoval Vostrčil – 1:0. Potom hlavičkoval těsně nad Pachta, Schauer nedopravil balon do prázdné branky, ale ve 33. minutě byl při zakončení faulován Pachta a R. Pražák dal z penalty bezpečně na 2:0. Po změně stran mohl přidat třetí gól unikající R. Šeda, ale neuspěl a postupně si hosté vynutili převahu. V 81. minutě po špatném odkopu Kusého musel Kučera faulovat za cenu červené karty a pokutový kop proměnil Šišan. V samotném závěru po trestném kopu vyrovnal hlavou Petruň na 2:2 a zařídil penalty. V těch uspěli cerekvičtí střelci.

Fakta: Branky: Vostrčil, R. Pražák (PK) – Šišan (PK), Petruň. Rozhodčí: Pagáč. ČK: 1:0. Poločas: 2:0.

Cerekvice nad Loučnou: Kusý – Kučera, Pachta, O. Jetmar, Růžek, M. Šeda, R. Šeda, R. Pražák, Vostrčil, Svatoš, Schauer (Vomáčka, Řehák, V. Jetmar, F. Pražák).

Čistá – Jablonné 0:2

Domácím patřilo dvacet minut, jenže s výjimkou hlavičky P. Čapka brankáře Šlahoru výrazněji nehrozili. Potom začali přebírat iniciativu hosté, nejprve trefili břevno a ve 38. minutě šli po přímém kopu a hlavičce Kyllara do vedení. Brzy po pauze kryl Boštík Štrumlovu penaltu, ale ani to nepostavilo domácí na nohy. Nadále se na hřišti trápili, několik spíše ojedinělých možností nevyužili a v 81. minutě inkasovali podruhé a znovu po standardní situaci. Po rohu se hlavou prosadil střídající Turner a rozhodl.

Fakta: Branky: Kyllar, Turner. Rozhodčí: Jačisko. Poločas: 0:1.

Čistá: Boštík – P. Čapek, M. Severa, Kadidlo, Rožek, L. Severa, Kostlán, Zerzán, Klusoň, Pavlák, Nepraš (Frank).

Verměřovice – Kamenná Horka 2:3

Úvod zápasu připomínal ze strany Horky horor. Ve 12. minutě se z hranice vápna trefil T. Sklenář a o něco později byl trestný kop Pražáka rovněž nechytatelný – 2:0. Hosty to ale na kolena nepoložilo, postupně začali přebírat otěže a do poločasu dali kontaktní gól, když se po rohu Škávy trefil Mach. A vyrovnáno mohlo být hned nato, jenže to byl po faulu na Juříka musel Nekvinda proměnit penaltu. Ve druhé půlce Horka ovládla hřiště. Hned v 50. minutě se o branku na 2:2 postaral tvrdou střelou po standardní situaci Letocha a čtvrt hodiny před koncem hosté dokonali obrat. Střídající Bubela si zpracoval míč, nahrál Machovi a ten svým druhým gólem rozhodl o výsledku. Těsný náskok si Horka v závěru pohlídala.

Fakta: Branky: T. Sklenář, M. Pražák – Mach 2, Letocha. Rozhodčí: Vašek. Poločas: 2:1.

Kamenná Horka: Uchytil – Kučírek, Letocha, R. Svoboda, Nekvinda, Richter, Jiroušek, Mach, Mikolín, Juřík, Škáva (Bubela, Nedoma).

Morašice – Libchavy 1:0

V osmém zápase nastoupili domácí poosmé v jiné sestavě. V prvním poločase byli hosté v poli jednoznačně lepší, Morašičtí zahrozili pouze z několika standardních situací. Po jedné z nich vznikl v šestnáctce penaltový zákrok na Buriána a Zerzán pokutový kop proměnil – 1:0. Po změně stran byli hosté nadále nebezpeční nákopy na rychlá křídla a dlouhými auty do vápna, s čímž si ale domácí defenziva byla schopna poradit a do vyložených šancí soupeře nepouštěla. Průběh druhého poločasu byl značně emotivní, nervózní a rozháraný, což nakonec vyvrcholilo červenou kartou na straně Libchav za oplácení. Domácí mohli vedení pojistit, slibné příležitosti měli Skala, Kuta a Burián. To se nepovedlo, ale těsný náskok udrželi do posledního hvizdu.

Fakta: Branka: Zerzán (PK). Rozhodčí: Čech. ČK: 0:1. Poločas: 1:0.

Morašice: Lněnička – Škoda, V. Štancl, Chmelík, Herold, Skala, Klement, Petr Kuta, M. Štancl, Burián, Zerzán (Famfulík, Prešinský).

Ústí nad Orlicí B – Sebranice 1:1 (PK 7:6)

Hosté se soupeře nezalekli a v prvním poločase ho zaskočili aktivní hrou. Po gólu volal už trestný kop J. Horníčka, který skončil na tyči. Udeřilo ve 34. minutě po rohovém kopu, Červ zakončil přesně k tyči – 1:0. Do poločasu však Sebraničtí svůj náskok neudrželi, protože proti krásné ráně Repy neměl gólman Tmej žádnou šanci. Druhý poločas přinesl očekávaný nápor Ústeckých, ale neujaly se ani jejich příležitosti, ani sporadické kontry hostů. Duel tak došel do penalt a ty zatím nejsou silnou sebranickou zbraní. Osmá série rozhodla ve prospěch soupeře, který bral druhý bod.

Fakta: Branky: Repa – Červ. Rozhodčí: Zita. Poločas: 1:1.

Sebranice: Tmej – Mitáš, Chadima, Patočka, Prokůpek, Vopařil, Červ, J. Horníček, Kalánek, Kučera, Z. Horníček (T. Kalánek, Jílek).

Polička B – Dlouhá Loučka 1:1 (PK 4:3)

Domácí od začátku diktovali tempo hry a brzy se také ujali vedení po ráně Dobiáše – 1:0. I v dalším průběhu byli jasně lepší a přehrávali soupeře. V 19. minutě trefil krásnou střelou Kysilko břevno a hlavičkovou dorážku Dobiáše zastavilo také břevno! Zastřeloval se i Bureš, jeho pokusy „lízly" konstrukci. Hosté o sobě dali vědět v závěru poločasu, ale Henčl nemířil přesně. Po pauze upadla hra do průměru a domácí nedokázali stav pojistit. V 77. minutě trefil V. Král tyč a přišel trest v podobě vyrovnání Křivánka po rychlém brejku na 1:1. V penaltovém rozstřelu pak byli úspěšnější domácí fotbalisté, kteří ani jednou nezaváhali.

Fakta: Branky: Dobiáš – Křivánek. Rozhodčí: Mariánus. Poločas: 1:0.

Polička B: J. Dittrich – P. Scheib, F. Švec, Vondra, Stoklásek, Pavlík, Bureš, Findejs, Kysilko, Z. Stodola, Dobiáš (V. Král, Harašta, Čejka, Mužík).
Dlouhá Loučka: Pokorný – Kubečka, Křivánek, Blecha, Kolísek, Kolář, Neumann, Jochec, Bubeník, Henčl, P. Chromý (Ruml, Rek, Dobeš).

Další výsledek I. B třídy skupiny B: Řetová – FC Jiskra 2008 0:0 (PK 2:3).

Pořadí: 1. Kamenná Horka (18), 2. Libchavy (17), 3. Jablonné nad Orlicí (15), 4. Ústí nad Orlicí B (14), 5. FC Jiskra 2008 (14), 6. Cerekvice nad Loučnou (13), 7. Dlouhá Loučka (11), 8. Lanškroun B (10), 9. Verměřovice (10), 10. Polička B (10), 11. Řetová (10), 12. Sebranice (9), 13. Morašice (9), 14. Čistá (8).