Skóre se sice mohlo na obou stranách několikrát změnit, jenomže se zakončením si střelci jaksi nepotykali. Teprve v penaltách se síť rozvlnila a druhý bod nakonec putoval do Holic.

Moravská Třebová – Holice 0:0 (PK 6:7)

Miroslav Večeřa, trenér SKP Slovan Moravská Třebová: Bylo to průměrné utkání krajského přeboru, které asi nikoho moc nenadchlo. Vzhledem k potížím se sestavou jsme měli trochu obavy, ale kluci to vcelku zvládli. Hosté byli fotbalovější, silnější na míči, ale šance jsme možná měli tutovější my. Nevyužili jsme však nic a dohrálo se to bez gólů. V rozstřelu bohužel naši zkušení hráči, kteří by měli penalty dávat, neproměnili. Ale bod jsme proti kvalitnímu soupeři na domácí půdě získali a ten beru.

Rozhodčí: Bednář (Lukavice). ŽK: 1:4. Diváci: 100. Poločas: 0:0. Moravská Třebová: Kamisch – Štaffa, Strouhal, Novák, Strnad – Šrom (64. Potáček), Staněk, Sedláček, Švanda (46. Spálenský) – P. Šatník, Žouželka (81. Špaček). Holice: Melnychuk – Shejbal (72. Lát), Chvála, Ručka, Bláha (89. Kopřiva) – Tláskal, J. Jedlička, R. Machatý, Černohorský (63. D. Machatý), Hanč – T. Jedlička.